Hlavní obsah

Tyto legíny nic netrumfne! Nechybí vám?

Reklama

Opakovaně vzbuzují rozruch a opět rozdělují milovnice módy na dva znepřátelené tábory. Dámské legíny jsou zde s novými fígly, díky kterým se trvale uhnízdí i ve vašem šatníku.

Článek

Nenechte se otrávit samozvanými stylistkami z Horní Dolní a ženami, které zatím nenašly odvahu. Nová kolekce zimních legín je důkazem toho, že tento kousek oblečení do moderního šatníku zkrátka patří. Podle čeho vybírat?

Klasické džíny jsou v důchodu

Jeden pohled do českých ulic a smutná pravda vyplouvá na povrch. Jsme velmoc sešlapaných nohavic a obnošených džín. Těžko říct, zda za to může nedostatek vkusu, nebo pouze naše lenost při sestavování outfitu. Jedno je však jasné! Mnohem slušivější než běžné rifle jsou džínové legíny. Nebojte se je nosit i během chladnějších měsíců a ukažte světu nejen vaše přednosti, ale také to, že umíte ocenit kvalitní zpracování.

Leginy.cz hovoří o džínových legínách Avril jako o daru z nebes. K mání jsou v černé, tmavě či světle modré barvě

Lahodný kontrast

Když už jsme u těch předností. Znáte recept na opravdu uhrančivý look? Je prostý jak facka! Hlavní ingrediencí jsou extravagantní legíny, které jsou okořeněny nahoře i dole černou tkaninou. Kontrast, který stoprocentně funguje. Způsob střihu zaujme na první pohled a nutno podotknout, že mužským protějškům velmi chutná. Protějšky se prostě přitahují, a to i v módě. Nebojte se pustit k tělu pestré vzory.

Kapka extravagance neuškodí. Příkladem jsou legíny Hayley. Zástup dalších vzorů je na leginy.cz bohatý

Chcete se pochlubit zadečkem?

Je zbytečné chodit kolem horké kaše. I ta nejcudnější žena čas od času zatouží po pořádné dávce sex-appealu. Řešením jsou zeštíhlující legíny, které jako mávnutím kouzelného proutku zeštíhlí váš pas a další problematické partie. Okouzlování gentlemanů a milovaných partnerů bude opět o něco snazší. Pokud by to přece jen nestačilo, vsaďte na svůdné kožené legíny. Dráždí fantazii, ale přesto jsou stále velmi pohodlné. A pokud by ani to nestačilo, můžete začít ladit formu ve fitku.

Legíny se šněrováním jako symbol krásy. Volba, se kterou nešlápnete vedle

Zima, zima, zima všude je velká

Nejen v létě si můžete užívat luxusní a pohodlné legíny. Zateplené modely vás zahřejí také během mrazů, které by podle všech předpovědí měly být tento rok opravdu kruté. Legíny na zimu jsou z vnitřní strany zhuštěny. Díky tomu skvěle chrání před rozmary počasí a zároveň jsou příjemné na kůži. Při jejich nošení vás varování meteorologů už nemusí strašit.

Teplé jednobarevné legíny vyhrávají u zákazníků leginy.cz na plné čáře. K mání jsou módní odstíny, které okouzlí každé oko

Hledat nemusíte ani výše zmíněné typy kvalitních legín. Již nyní na vás čekají ve všech velikostech na www.leginy.cz společně s vánočním dárkem v podobě čtvrtých legín zdarma. Tak neotálejte a vyberte si takové, ve kterých budete vypadat úžasně. Nezáleží, jak jste náročná, k dispozici jsou stovky modelů.

Váš šatník je příjme s nadšením. A co vy?

Reklama

Související témata:

Načítám