Hlavní obsah

Udělejte si radost: 10 nejlepších módních úlovků, které najdete v obchodech právě teď

Foto: ivan_kislitsin, Shutterstock.com

Foto: ivan_kislitsin, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také máte občas chuť koupit si něco opravdu jen tak? Nehledáte konkrétní boty na zimu ani bundu nebo černou sukni, ale díváte se po něčem, co by vás prostě potěšilo... Pokud se chystáte vyrazit, podívejte se, co v obchodech najdete právě teď za perly.

Článek

Mezi krásné módní kousky patří parádní boty nebo šperky ke speciálním příležitostem, ale i praktické oblečení, ve kterém můžete chodit každý den. Nechte se inspirovat a kupte si to nejlepší.

Květované šaty

Fialová je barva roku a tyhle šaty jsou důkazem, že se dá nosit vkusně a elegantně. S kotníkovými botami, velkou péřovkou a jednobarevnou zimní čepicí typu beanie v nich můžete vyrazit do práce už dneska.

Foto: Archiv firmy

Na foto: šaty Mango, po slevě 299 KčFoto: Archiv firmy

Košilové šaty

Košilové šaty jsou nesmírně pohodlné, praktické a hodí se na formální schůzku, do divadla i na výlet do přírody. Záleží jen na tom, zda si k nim vezmete sako, džínovou bundu, lodičky nebo tenisky. Nevýhodou může být snad jedině mačkavost u některých materiálů.

Foto: Archiv firmy

Na foto: krémovo-červené šaty French Connection (prodává Zoot), 3299 KčFoto: Archiv firmy

Pastelové culottes

Zkrácené široké kalhoty jsou v posledních letech hit, ale ne každý si na ně troufne. Jestli jejich nákup stále zvažujete, zkuste si pořídit jedny „základní“ v černé nebo tmavěmodré barvě a k tomu třeba tyhle krásné culottes ve světlerůžové.

Foto: Archiv firmy

Na foto: kalhoty s páskem Zara, 799 KčFoto: Archiv firmy

Halenka s vyšíváním

Květinové výšivky jsou v kurzu už déle, ale stále se drží. Máte slabost pro konzervativnější módu britského stylu? Pak se vám romantické vzory určitě zalíbí. Bílá halenka je díky výšivce originální, ale stále tradičně dámská, bez žádných výstřelků.

Foto: Archiv firmy

Na foto: vyšívaná halenka H&M, 899 KčFoto: Archiv firmy

Červené šaty

Blíží se jaro a s ním i lepší nálada. Uvažujete-li o oživení šatníku, zkuste sáhnout po zářivých rudých šatech, ve kterých vás nikdo nepřehlédne. A navíc jsou ležérní a pohodlné.

Foto: Archiv firmy

Na foto: červené košilové šaty H&M, 999 KčFoto: Archiv firmy

Hořčicová halenka

Viskózová halenka s jemným proužkem k vám přitáhne pozornost a můžete ji v pohodě zkombinovat s volnočasovými džínami nebo cigaretovými úzkými kalhotami do kanceláře. Volnější střih je příjemný a díky zúžení u zápěstí si můžete vykasat rukávy.

Foto: Archiv firmy

Na foto: viskózová halenka Topshop, 1020 KčFoto: Archiv firmy

Lodičky se srdcem

Tyhle fuchsiové lodičky jsou srdeční záležitost. Jestli toužíte po nových botách, do kterých se zamilujete, budou to pravděpodobně tyto. A pozor, až v nich vyrazíte ven, budete muset snášet závistivé i obdivné pohledy.

Foto: Archiv firmy

Na foto: kožené lodičky Zara, 1599 KčFoto: Archiv firmy

Sukňové kalhoty

Čím širší nohavice, tím víc in. A když se podíváte na tyto kalhoty, tak pochopíte proč. Model s kohoutí stopou, který vypadá spíš jako sukně, vypadá naprosto skvěle s halenkou, ale i s mikinou s kapucí.

Foto: Archiv firmy

Na foto: kalhotová sukně s ohrnutým pasem Zara, 1299 KčFoto: Archiv firmy

Tenisky na jaro

Co se týče tenisek, člověk má na ně největší zálusk právě na jaře. A protože je jaro skoro za dveřmi, koukněte se do botníku a zkontrolujte, zdali máte plátěnky připravené. Černočerný klasický model je pak nejjistější volbou.

Foto: Archiv firmy

Na foto: tenisky Vans Authentic (prodává Freshlabels), 1450 KčFoto: Archiv firmy

Originální náušnice

Pozlacené náušnice z kůže jsou lehoučké a každý si jich všimne. Česká značka Benu Made se s nimi proslavila nejen u nás, ale například také v Londýně. Kdybyste si letos měly koupit jeden šperk, zkuste tento český.

Foto: Archiv firmy

Na foto: kožené náušnice Benu Made (prodává Etsy.com), 817 KčFoto: Archiv firmy

Chodíte někdy nakupovat „jen tak“? Čím si děláte radost nejčastěji?

Reklama

Načítám