Hlavní obsah

Umění předehry: Naučte ho to!

Foto: shutterstock.com

Napínejte ho až do krajnostiFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím se povzbudí chuť, vydráždí smysly a promění stereotypní misionářská poloha v něco šťavnatějšího? Ne, není v tom vibrátor ani film z prostředí kurtizán. Na zkvalitnění sexuálního života stačí natrénovat předehru! Chcete to taky zkusit?

Článek

Máte-li v plánu pozvednout úroveň svého milostného vztahu, věnujte mu čtyři týdny na zdokonalení. Jedná se o test smyslů vašeho partnera i vás, který spočívá ve vyzkoušení několika tipů omezených časem. Když trénink předehry vezmete vážně, posílí to vaše milostné vazby. Postupy jsou určeny pro obě pohlaví, takže nadlidské výkony ponechte Supermanovi a při předehře se hezky střídejte, ať si užijete rovným dílem. Konečnou tečku, akt, pokaždé oddalujte, jak jen to půjde!

Výborný začátek – hra pro dva

Intenzitu prožitku zesílíte postupem „od ničeho“ k „něčemu“. Začněte s hlazením na méně citlivých částech a postupně přecházejte k těm vnímavějším. Pohlaví jako vždy nějakou dobu ignorujte a nechte si ho až na závěr. Výborné je domluvit se s protějškem, že si v rámci experimentu zahrajete sedmidenní hru na poznávání konkrétních partií, které budou cílem zvýšené pozorností. V pondělí si tedy mohou užít ušní lalůčky a krk, při úterku se hnětací a líbací slasti podrobí třeba vnitřní strany stehen… (Pokud přes týden nemáte čas, zaveďte víkendová milostná setkání třetího druhu. Jen vy, on a chtíč.)

Něžné tresty

Říká se správně, že návnada na kořist nastražená už od rána má větší efekt. Nevěříte, že se dá flirtovat u míchaných vajíček a cereálií? Zkuste to a uvidíte. Už jen zastřený pohled na jeho ústa nebo hruď ho donutí přemýšlet, co se vám honí hlavou. Po obědě past na „Popelku“ sklapne, až ho vezmete na nákup spodního prádla a erotické literatury. Tu si pak s sebou přizvěte jako večerní pomůcku. Pohodlně se uvelebte naproti sobě, každý otevřete nějaké to zajímavé čtení – nejlépe i s obrázky, navzájem si předčítejte úryvky. Zhustěte atmosféru zákazem dotýkání. Minimálně hodinu to musíte vydržet!

Foto: shutterstock.com

Jeden den si mohou užívat vaše ouška...Foto: shutterstock.com

Hra s orgasmem

Zdokonalení sexuálního života spočívá v umění vychutnat si každý okamžik a neřešit, kdy a jestli vůbec přijde orgasmus.Tento postoj přináší mnohem lepší výsledky, než když pojmete sex jako seznam po sobě jdoucích bodů, který do pěti minut musí končit „obvyklým“ závěrem jako včera. Ne předevčírem. Nebo... kdy ono to vlastně bylo? Nějak to splývá…

Miluje snad pohled na vaše prsa utopená v jeho spermatu? Za předsevzetí, že ho takhle nenecháte tři týdny „udělat se“, sice nesklidíte pochvalu, ale ve finále vám za jiné cesty k orgasmu poděkuje – až skoro praskne napětím a nedočkavostí. Tak hezky zkoumejte, kam až jste oba schopni zajít! Schválně, jak dlouho vydržíte bez vašeho zaručeného způsobu vy? Nezapomeňte, že se v aktivitách máte poctivě střídat…

Naléhavost

Když si tak hezky s partnerem hrajete, v zájmu dobrého výsledku podpořte tuto měsíční intimní kúru narušením obvyklého chování. Dejte zelenou impulzivnosti a sáhněte mu do rozkroku u večeře v restauraci, využijte dvě minuty ve výtahu ke hrátkám vašich jazyků, navrhněte, že si navzájem postojíte modelem. Vymyšlenou činnost omezte časovým limitem, kvůli pocitu naléhavosti. (Miláčku, co všechno se dá stihnout do pěti minut?) Udělejte cokoliv, co jste dosud nikdy neprovedla!

Výsledky přicházejí v závislosti na délce vztahu. Po několika letech společného soužití je pochopitelné, že se jeden partner druhému nesesype blahem při pouhém dýchnutí na krk. Předehra se trénuje, dá-li se to takto nazvat, proto, aby upozorňovala na možnost neotřelosti a překvapení, které nás udržuje v sexuální bdělosti a učí spontánnosti. Že by se to dalo nazvat sexuálním bootcampem?

Reklama

Související témata:

Načítám