Hlavní obsah

Tohle spodní prádlo lichotí každé postavě!

Foto: Isifa

Na přehlídce Dity von Teese v Melbourne byla k vidění i plnoštíhlá modelka jako důkaz!Foto: Isifa

Reklama

Proslulá tanečnice z burlesky Dita von Teese navrhla vlastní kolekci spodního prádla, ve které by se podle ní měla každá žena cítit sexy, a to bez ohledu na věk nebo i postavu! Inspirovala se padesátými léty a podle svého provokativního vkusu vytvořila moderní sexy řadu. Zatím se prodává jen v Austrálii, ale kdo ví… Líbily by se její kousky i vám?

Článek

Dita von Teese, známá šantánová tanečnice, navrhla pro australskou značku Target vlastní kolekci svůdného spodního prádla. Tvoří ji na dvacet šest různých kousků – od balkonových podprsenek, vykrojených kalhotek přes tanga, podvazky či provokativní korzet s leopardím potiskem.

„Dala jsem si za cíl upravit všechny ty nádherné kusy pro všechny velikosti tak, aby se v nich úplně každá žena cítila neodolatelně a sexy,“ říká o kolekci s názvem Von Follies 39letá Dita von Teese. „Tím spíš mě těší, že jsou cenově dostupné,“ dodala vycházející návrhářská hvězda, která ve svém novém prádle nafotila i celou reklamní kampaň. Ceny se pohybují v rozmezí od 10 do 100 dolarů za kus (tedy od 200 do 2000 korun), nejdražší je právě zmiňovaný leopardí komplet.

Prádlo podle Dity van Teese se zatím prodává jen v Austrálii na internetu, obchod však brzy plánuje expandovat do celého světa. A jak se tohle žhavé prádlo líbí vám?

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Foto: Target

Dokázaly byste si v nové kolekci pro všechny typy postav vybrat i vy?

Reklama

Načítám