Hlavní obsah

Ústa dokážou zázraky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Udělejte partnerovi radost ústy!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Orální sex je v dnešní době velmi oblíbenou praktikou a neodmyslitelnou součástí českých ložnic, i když zdaleka ne všechny ženy k němu mají kladný vztah. Zhruba polovina těch, které uspokojují partnera ústy, rády přijmou jeho sperma. Ale co ten zbytek?

Článek

Podle statistik velmi málo žen provádí orální milování s potěšením, spousta z nich pouze podléhá nátlaku partnera, který tuto praktiku vyžaduje. A proč muži naléhají? Vede je k tomu nejvyšší stupeň vzrušení a velmi hluboká intimita! Už jen představy na uspokojování jejich mužství ženskými ústy je nenechají v klidu. Touží po tom, aby se mohli dívat, jak se partnerka vyžívá v sání jejich údu a polykání spermatu, chtějí, aby si tuto techniku zamilovala a svého milence přijala se vším, co jí tak rád nabízí. A není divu, již staří Egypťané jí byli doslova uchváceni. Říká se, že egyptské prostitutky při sobě hrdě nosily na znamení skvěle zvládnutého umění orálního sexu zvláštní tyčinky na rty.

Co se však mužům líbí, z toho je nejedna žena frustrovaná. Odmítá sdílet s penisem něco tak intimního jako polibky, oškliví se jí totiž údajná pachuť moči, kyselost či hořkost spermatu... V mnoha případech se však nakonec ukáže, že její nechuť pramení z obyčejného studu nebo ze zážitku jedné kamarádky, která se u kafíčka rozpovídala o svém nelibém zážitku v šestnácti letech za diskotékou, kde se o tuto techniku pokusila s neméně přiopilým náhodným známým. A předsudky jsou na světě. Lehce se však soudí něco, co člověk sám nevyzkouší! Nicméně by vás nikdo neměl do ničeho nutit, nenechte se vydírat, orál musí působit oboustrannou rozkoš.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muže orál bavíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Umění felace

Slovo felace je odvozené od latinského slovíčka fellare - sát. Na tom, jak ve vaší ložnici bude orální dráždění, tedy tzv. felace (vsunutí penisu do úst a následné sání za pomoci ruční stimulace), se s partnerem nejprve domluvte, on sám jistě přivítá snahu problém řešit. Pokud žena sdílí názor, že laskání penisu je jaksi nehygienické, krůček po krůčku se může přesvědčit o opaku při mazlení s partnerem například ve vaně, když se sama zúčastní omytí penisu a kdykoli si bude moci opláchnout pro ni nežádoucí sekrety. Další alternativou je i pomazání údu medem, jogurtem, šlehačkou, čokoládou nebo speciálním gelem s označením oral joy. Ten se postará o to, aby vám partner chutnal po jahodách, vanilce či tropickém ovoci. Seženete ho v sex-shopech přibližně za cenu 399 korun za balení o obsahu 30 ml. Pro muže je zase milým překvapením znásobení prožitků s pomocí obyčejných větrových bonbonů. Postup? Pochutnejte si na bonbonech a bez okolků mu předveďte mrazivou rozkoš, která ho zbaví smyslů.

Felace je způsob, jak partnera připravit mj. i na druhé kolo milování. Vzrušení, které způsobí pohled na ženskou lačnost v mužském klíně, dokáže probudit i ten nejochablejší penis. Dejte ale pozor na techniku, ústa je třeba maximálně rozevřít, rty sevřít a zoubky schovat. Aby vše probíhalo bez problémů a nervozity, klidně si stanovte pro oba vyhovující pravidla. Například, že se před milováním oba důkladně osprchujete, pokud zrovna nebudete chtít orálně uspokojit partnera, nebude na vás naléhat apod. Když se rozhodnete nepřijmout sperma do úst, včas si určete, co s ním dál, kam ho vyplivnete. Po ruce můžete mít připraveny i žvýkačky či nějaký nápoj na ústní vypláchnutí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Někomu chutná...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Samotný ejakulát má mléčnou až lehce nažloutlou barvu, skládá se převážně z bílkovin, cukrů, minerálních látek (hořčík, vápník, zinek, sodík), fruktózy a pochopitelně velkého počtu spermií. V jedné dávce spermatu jich může být až pět milionů. Čajová lžička semene obsahuje zhruba šest kalorií. Chuť je různorodá, hodně záleží na zdravotním stavu a stravě. Po ostrém jídle nebo nápoji bývá většinou nahořklá, někomu může připomínat hořké mandle, konzumace masa způsobí naopak slanou chuť, mléčné výrobky se postarají o hustší konzistenci. Po zdravotní stránce vám sperma v žádném případě nikterak neublíží.

Reklama

Související témata:

Načítám