Hlavní obsah

Už víte, co si přát od Ježíška?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou svátky klidu a míru… A také nakupování. Dennodenně přemýšlíte, čím obdarujete své blízké, a naopak oni se ptají vás, co byste si letos přály pod stromeček… Už víte? Nechte si poradit!

Článek

Drobnosti, které udělají radost, maličkosti, které vás vezmou za srdce. Kolikrát víc takových dárků vyvolá mnohem více emocí než jeden velký. A mezi maličkosti, které potěší každou ženu, bezpochyby patří kosmetika.

Vzácné momenty s Betty Barclay

Která žena by nemilovala vůně? Parfémy, toaletní vody i parfémované deodoranty jsou tak bezvadnými dárky pro každou z vás. Řekněte si Ježíškovi o deodorant od Betty Barclay Precious Moments. Kombinace vůní černého rybízu, maliny, zeleného listí na dřevitém základě udělá každý moment vzácným. Tato vůně byla navíc oceněna veřejností jako nejkrásnější dámská vůně roku 2014 v kategorii Popular ankety pořádané časopisem Žena a život.

K deodorantu Precious Moments od Betty Barclay si můžete přát také parfémovou nebo toaletní vodu

Která z nás by nemilovala Sex ve městě

Řeč je samozřejmě o kultovním seriálu. Pokud jste nadšenou fanynkou New Yorku, Sarah Jessicy Parker a lehce pikantní zábavy, propadnete i vůni parfému Sex And The City. Přejte si pod stromeček celou sadu Sex And The City, která obsahuje parfémovou vodu, sprchový gel a tělové mléko.

Parfém Sex And The City byl inspirován slavným seriálem a slibuje nevšední zážitek z neobvyklé vůně

Zdravější pleť – krásnější vzhled

Přejte si denní hydratační krém Sensitive Touch od Lumene. Je jednoduše skvělý. Obsahuje výtažek z arktické borůvky, pomáhá zabraňovat stárnutí pleti a snižuje podráždění pokožky. Dokonale vaši pleť vyživí a zjemní. Objevte kouzlo arktické přírody ukryté v kosmetice Lumene.

Kosmetika Lumene vám prozradí tajemství arktické přírody pro dosažení krásného a zdravého vzhledu

Zázrak pro problematickou pleť

Ježíšek vám chce udělat radost, a tu vám rozhodně udělá, když vás zbaví některých starostí s drobnými, ale přesto nepříjemnými vadami na kráse. Trpíte na akné, komedony a jiné pupínky? Pak si řekněte o Protizánětlivý sprej Antiac od značky Salcura. Britská značka se zaměřuje na výrobu ojedinělé kosmetiky bez použití kortizonů a steroidů. Buďte krásnější, napište Ježíškovi o Salcuru.

Protizánětlivý sprej Antiac od značky Salcura vás rychle zbaví všech problémů s pokožkou, bojuje se zarudnutím i pupínky

Zářivý úsměv?

Zubní pasta pod stromečkem? Kdo to kdy slyšel? Není to ten nejobvyklejší dárek, to je sice pravda, ale v případě BeconfiDent bělicí a vitaminizující zubní pasty můžete udělat výjimku. Luxusní pasta zároveň zuby bělí a vyživuje. Nahrazuje tak denní polykání vitaminů a zuby bělí nenásilně, bez abrazivních přísad. S takovým dárkem se brzy budete usmívat na všechny strany!

BeconfiDent bělicí a vitaminizující zubní pasta 50 ml je patentována firmou BeconfiDent a nemá na trhu obdoby

Nezapomínáme ani na pány

Teď už víte, co si máte přát pod stromeček vy a jako bonus pro vás máme tip na dárek pro vašeho pana Božského. Dárková sada Hugo Boss Baldessariniobsahuje kolínskou vodu s rozprašovačem, sprchový gel a tuhý deodorant. Prostě vše, aby váš milovaný krásně voněl. Možná, že je to také dárek spíše pro vás než pro něj, ale to pst… To bude naše malé tajemství!

Dárková sada Hugo Boss Baldessarini by neměla mezi dárky pro vašeho partnera chybět

Reklama

Související témata:

Načítám