Hlavní obsah

V hlavní roli náušnice: Nebojte se vzít každou jinou a zaměřte se na boltce!

Foto: Greta Blumajerová

Mezi aktuální trendy patří i náušnice na boltceFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco jindy je můžete v našich módních článcích přehlédnout, dnes se nic podobného nemá šanci stát. Na stylových náušnicích jsou totiž následující tipy postavené. P. S.: Nenápadné pecičky nečekejte!

Článek

Proti malinkatým náušnicím nic nemáme, v dnešním článku jsme se ale zaměřili na zajímavé kusy, které jsou momentálně v kurzu. Které si vás získají?

Neskromné páry

K náušnicím, které nejdou přehlédnout, patří kousky, jež zaberou téměř polovinu ucha. Vzpomeňte si na ně ve chvíli, kdy budete tápat, čím doplnit šaty. Vzhledem k jejich velikosti potom doporučujeme vynechat náhrdelník. A dáme vám ještě jeden tip – tento druh náušnic můžete nosit i tak, že místo té druhé do ucha umístíte jen malou pecku. Kombinace různých kusů je v kurzu a toto je poměrně bezpečný způsob, jak si tento trend užít.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: náušnice (Mango, 299 Kč), top (Promod, 499 Kč), klobouk (Tonak, 2000 Kč), prsteny (H&M, 349 Kč/set)Foto: Greta Blumajerová

Prokoukněte je

Zajímavým prvkem, se kterým se můžete setkat, jsou i náušnice s průhlednými částmi. Navíc se vám budou velmi snadno kombinovat s dalšími doplňky. Oprášit můžete například staronový trend náhrdelníků ke krku, takzvaných chokerů.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: náušnice (Mango, 249 Kč), náhrdelníky – chokery (Mango, 399 Kč/2 kusy), klobouk (Tonak, 2400 Kč), top (Zara, 799 Kč), prsten (Parazit, 1990 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Inspirace všude kolem

Pokud si potrpíte na originální kusy, nebojte se zabrousit do kolekcí českých designérů. Mimochodem, pokud se zaměříte na tvar náušnic na fotce, nepřekvapí vás zastřešovací název kolekce, ze které pocházejí. Je to „Cocoon“ alias kokon.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: náušnice (Lucie Houdková, prodává La Gallery Novesta, 2670 Kč), pončo (COS, 2500 Kč), kožené rukavice (H&M, 799 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Vytipovali jsme pro vás další nápadité páry. Vyberete si?Foto: archiv firem

Nové způsoby

Ear cuffs neboli náušnice na ušní boltce jsou obrovským trendem. Fantazii designérů se přitom meze nekladou, sehnat můžete mini náušnice i velké kusy, které se dají, opět klidně po jedné, zaháknout za ucho. Moderní šperky s hrotem a perlami spárujte ideálně s minimalistickými (což ovšem nemusí znamenat titěrnými) doplňky.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: rolák (H&M, 349 Kč), náušnice na boltci (Antipearle, 3700 Kč/kus), prsteny (COS, 400 Kč za kus)Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: rolák (H&M, 349 Kč), velká náušnice (Antipearle, 4500 Kč), prsteny (COS, 400 Kč za kus)Foto: Greta Blumajerová

Nesourodá dvojka

Pokud vás baví představa odlišných náušnic, ale bojíte se pouštět do jejich mixování, pořiďte si atypickou dvojici. Bývají spárované tak, aby se k sobě hodily, a mívají společný design. Jako tyto dlouhé náušnice!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: náušnice (Lindex, 249 Kč), šála jako mašle ve vlasech (H&M, 399 Kč), tenký prsten (Lindex, 99 Kč/set), prsteny ve tvaru hada (J.Lo, 2199 Kč za kus)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Hodil by se vám do sbírky zajímavý prsten?Foto: archiv firem

Které náušnice vás zaujaly nejvíce?

Reklama

Související témata:

Načítám