Hlavní obsah

V hlavní roli vibrátory: Největší trapasy našich čtenářek

Foto: Profimedia

V posteli by měla být hlavně legrace. Tak si z nějakého trapasu nedělejte starostiFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vibrátory? Nezklamou! K nim se pojí tolik vtipných historek, že se dají přehrabovat vidlemi. Taky máte nějaký děsivý příběh? Tak schválně, jestli trumfnete těchto 5 čtenářek…

Článek

Oblíbená sexuální hračka je leckdy zdrojem smíchu a trapasů. Pokud vám perné chvíle ještě nepřipravila, věřte, že nějaký z těchto příběhů můžete kdykoli zažít i vy.

1. Zapomenutá schovávačka

„Na vysokoškolské koleji jsem se styděla tak, až se mi udělalo špatně od žaludku,“ popisuje dvaatřicetiletá Alexandra. „V pokoji nešlo zavřít okno, a tak spolubydlící zavolala údržbáře. Ten, aby se k němu dostal, musel si stoupnout na moji postel. Když to udělal, moje tři vibrátory schované pod peřinou se vyhrnuly ven,“ pokračuje čtenářka ve vyprávění. Její spolubydlící zůstala stát s otevřenou pusou.

„Byla jsem červená až na zadku. V tom se ozval údržbář s hláškou, že nejsem žádná troškařka, když mám tři. A že klidně mohl jeden večer přijít ‚vypomoci‘. Utekla jsem na záchod, kde jsem se pozvracela,“ uzavírá Alexandra, která je nyní už nad věcí. Ale nebývalo to tak. Na historku moc ráda nevzpomíná. Však není divu…

2. Nevhodný čas na hrátky

„Můj trapas s vibrátorem se vtipně váže na moje první stěhování z domu rodičů,“ začíná své vyprávění čtyřiatřicetiletá Blanka. „Moji rodiče, tehdejší přítel a já jsme naložili všechny osobní věci do auta. Za volant si sedl táta. Asi po kilometru se zeptal, jestli ‚to‘ taky slyšíme. Z bagáže se totiž ozývalo tiché vrnění,“ směje se Blanka, jejíž přítel pohotově reagoval s odpovědí, že se nejspíš jedná o budík.

Jenže hlavě rodiny zvuk lezl na nervy. „Taťka zastavil a začal tašky prohledávat. Samozřejmě, že objevil XXL vibrátor,“ pokračuje čtenářka s tím, že otec přístroj vypnul a chvíli nemluvil. Pak si znovu sedl za volant a řekl: „Měli jste pravdu, byl to budík.“ „Měsíce jsem nechtěla tátovi přijít na oči,“ dodává Blanka.

Foto: Profimedia

Mít doma skrýš pro věci, které by nikdo neměl najít, je někdy těžké. Naše čtenářky o tom vědí své :-)Foto: Profimedia

3. Šikovný objevitel

„Nejhorší příhoda? Mám jich několik, ale tahle je asi nejtrapnější,“ rozpačitě se usmívá třiatřicetiletá Leona, která asi před půl rokem použila svůj vibrátor, a pak byla líná schovat ho do tajné přihrádky své šatní skříně. Prostě ho jen strčila do nočního stolku a ráno na to zapomněla. Následující den odpoledne k ní přišel manžel a povídá: „To jsi tomu dala! Lepší hračku pro malýho tam nemáš?“ Dvouletý syn pobíhal po bytě s vrnící hračkou v ruce!

„To by ještě šlo, jenže v obýváku seděl můj mladší bratr a švagr. Oba si neodpustili komentáře a já byla v rozpacích víc než kdy jindy,“ uvádí Leona, která se nezmohla ani na nějakou vtipnou „odrážečku“. Mimochodem, historka se prý na rodinných sešlostech připomíná dodnes. A asi dlouho bude.

4. Mikulášská nadílka

„Předloni na Mikuláše nás překvapila parta čertů o hodinu dřív. Bylo nutné okamžitě jednat. Poslala jsem manžela do ložnice, aby vlezl pod postel a vytahal všechny balíčky se sladkostmi pro naši čtyřletou dceru. Mezitím jsem návštěvu šla přivítat,“ vypráví osmatřicetiletá Bára s tím, že manžel v rychlosti bral všechno, co ve skrýši našel. O chvíli později, když malá Marcelka rozbalovala svoji nadílku, se nestačila divit.

„Rozvázala černý saténový sáček s dildem, škrticím kroužkem na penis a vibrátorem. Zasáhnout jsem nemohla, vyprovázela jsem čerty ven,“ lituje čtenářka Bára a dodává, že s manželem měli co dělat, aby dceři vysvětlili, že tentokrát se Mikuláš spletl. No, taky způsob, jak mít na začátku prosince veselo!

Foto: Profimedia

A kde máte svoji sexy hračku schovanou vy?Foto: Profimedia

5. Důstojnost v háji

„Když jsem s partnerem konečně dostala hypotéku na dům, rozhodla jsem se pronajmout svůj malý byt mladému páru,“ začíná svůj příběh třicetiletá Marie, která si z bytu odvezla jen osobní věci. Za tři dny jí nájemníci volali. Prý si něco zapomněla. „Ehm, našli jsme to pod postelí a asi byste si pro to měla přijet osobně. Nějak s tím nechceme hýbat,“ dozvěděla se.

„Vrtalo mi hlavou, co to asi může být. Tipovala jsem kalhotky. Jenže humor mě přešel v momentě, kdy jsem vytahovala svého růžového přítele před cizími lidmi. Trapněji mi snad nikdy nebylo,“ uzavírá Marie.

Foto: Archiv firem

Přihodil se vám v ložnici trapas s vibrátorem? Zahoďte stud za hlavu a oblečte se do sexy prádla. Úspěch zaručenFoto: Archiv firem

A jak to máte vy? Taky se vám stal nějaký podobný trapas?

Reklama

Načítám