Hlavní obsah

V jakém znamení se rodí nejlepší milenci?

Foto: Thinkstock

Jak může znamení ovlivnit schopnosti mužů v lásce? Prý zásadně!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo je v posteli extra třída? Ryba? Štír? Nebo snad tyhle dva dohromady válcuje Beran? Zjistěte, jaký muž vás provede zahradami milostných rozkoší a odhalte, koho si pod peřinou udržet co nejdéle!

Článek

Jak se pozná dobrý milenec? Prý podle slunečních znamení zvěrokruhu! A tahle jsou obecně považovaná za nejvášnivější.

1. Beran (21. 3.–20. 4.)

Milenec ve znamení Berana je impulsivní, náruživý, vášnivý, a hlavně nesmírně učenlivý. Jeho milostná drzost provokuje i láká. Však se taky v tomto znamení narodil i známý svůdník Giacomo Casanova. To hovoří za vše.

2. Rak (22. 6.–22. 7.)

Rak je empatický, tvárný, všímavý a pozorný. Sice dokáže mít sex i bez lásky, ale to pravé uspokojení mu přináší teprve milování s osobou, kterou miluje. Té v posteli snese modré z nebe. Patří k něžnějším milencům s dobrými způsoby, kterým záleží na tom, aby byla partnerka dostatečně uspokojená. Co myslíte? Řekne vám jako první, že vás miluje? A kdo tuto větu v páru vyslovuje dřív? Zjistěte to zde.

3. Lev (24. 7.–23. 8.)

Milence ve znamení Lva charakterizuje náruživost, vyzývavost a kreativita, se kterou objevuje nové a nové způsoby milování. Bez sexu nemůže žít a přizpůsobuje mu svůj životní styl. Rád v posteli dává i bere.

4. Štír (24. 10.–22. 11.)

Uhrančivá erotická síla Štíra doslova omámí. Miluje se často a dlouho, vyniká náruživostí a smyslem pro neobvyklosti. Pro jeho milostnou rozšafnost, lehkost a nápady nejen s kalhotkami (viz článek Sexuální hrátky s kalhotkami) se těžko opouští.

5. Ryba (21. 2.–20. 3.)

Rybák je smyslnost sama. Při sexu projevuje fantazii, je výjimečný, avšak velmi žárlivý. V každé situaci, za každého počasí a na jakémkoli místě se pomiluje s představivostí sobě vlastní. Se stejně založeným protějškem se promazlí životem a povýší orální sex na umění. Chcete ho taky? Tak si přečtěte článek Orální sex: Ze skvělého úžasný? Takhle!.

Foto: Thinkstock

Výběr toho správného partnera stejně není jednoduchý, každá chce přece někoho jiného...Foto: Thinkstock

Top 5 žhavých hřebců? Mýtus!

Jásáte, že máte jasno? Nebo si říkáte, že na toho vašeho to vůbec nesedí? Možná je to proto, že sluneční znamení pro odhalení nadprůměrného milence není tak docela přesné měřítko. „Na otázku, v jakém znamení se rodí nejlepší milenci, odpovídám, že v žádném, protože na takto položený dotaz neexistuje seriózní odpověď,“ vyvrací mýtus astroložka Naďa Šmídová (je i autorkou horoskopů v našem magazínu), která ale má tip, jak předem odhalit sexuální pud a touhu muže. „Mars v horoskopu každého poukazuje na vášeň – ne Slunce."

Živočišný sex? Chce to Štíra, Střelce, Lva nebo Berana!

„Pokud hledáte spontánního milence, pro kterého nebude problém pomilovat se kdekoli a kdykoli, najděte si muže s Marsem v Beranu. Má-li váš milenec Marse ve Lvu, budete se muset smířit s tím, že bude chtít být středem pozornosti nejen ve společnosti, ale i v posteli,“ popisuje Naďa Šmídová a prozrazuje, který samec patří k milostné špičce.

„Sexuální vášeň, která dřímá v mužích s Marsem ve Štíru, z nich dělá jedny z nejlepších milenců zvěrokruhu. Ale když si nejste jisté, že dokážete zachovat věrnost, tomuto milenci se raději vyhněte obloukem. Jeho žárlivost by snadno mohla sklouznout k agresivitě.“

To by pak byl romantice konec. Že vám jde spíš o dobrodružství? Astroložka radí najít si milence s Marsem ve Střelci, neboť ten si na romantice nezakládá a ani o příliš těsné partnerské vazbě nemůže být řeč. To jemnějším duším jsou předurčení jiní.

Foto: Thinkstock

Romantiku, nebo nezkrotnou vášeň? Zeptejte se hvězd...Foto: Thinkstock

Romantiku a klid hledejte u Raka, Panny, Býka a Vah

„Toužíte-li po něze a hýčkání, toto přání vám splní milenec s Marsem v Býku,“ uvádí dál Naďa Šmídová. „Prahnete-li po mužské péči, ochraně a bezpečí, najděte si milence s Marsem v Raku. Pokud chcete skromného milostného partnera s rozumným přístupem k sexu k i životu, hledejte muže s Marsem v Panně.“ A co požadavek na vyvážený vztah s něžným, nesobeckým a nekonfliktním milencem? „To je muž s Marsem ve Vahách. Ale počítejte s tím, že veškerá rozhodování přehodí elegantně na vaše bedra,“ varuje astroložka.

Zábavní, ale nevyzpytatelní jsou Vodnáři a Blíženci

„Nudu v posteli nezažijete s milencem s Marsem ve Vodnáři, ale odcházet a přicházet si bude domů patrně, kdy se mu zachce,“ odhaluje Naďa Šmídová, která dál upozorňuje, že muž s Marsem v Blíženích musí být zase neustále eroticky ve střehu. „Budete se muset snažit, aby v posteli nebyla nikdy nuda, jinak vám hodně brzo uteče do jiné ložnice.“

Tak něco mezi: Kozoroh i Ryba

Ohromné množství mužské energie se skrývá v mužích s Marsem v Kozorohu. Podle astroložky se na vás v žádném případě nevrhne někde v parku, zato se bude starat, abyste nikdy finančně nestrádaly. „Obětavého, soucitného milence s bohatou erotickou fantazií zase najdete u muže s Marsem v Rybách, ale nikdy si nebudete jisté, zda před vámi něco nezatajuje,“ uzavírá astroložka.

Návod na objevení milence snů by tedy byl, ovšem bez informací od astrologa, kde má váš drahý postaven Mars v momentě narození, to nepůjde. Tak zahajte pátrání, ale hlavně dejte na svůj cit a intuici. Někdy totiž můžete ve vztahu hledat něco, co vlastně ani nechcete. A na to vás právě intuice může upozornit.

Jací milenci jsou nejlepší podle vás?

Načítám