Hlavní obsah

Vaše koníčky nemusejí být nuda!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Umět hrát na diskotéce je zábavnéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I vaše koníčky mohou odrážet vaši osobnost. Proč se věnovat pouze aerobiku či pěstování růží, čímž ve společnosti nijak extra neohromíte? Zkuste zapojit mozek a najděte si zálibu, která by nejlépe vyhovovala právě vám!

Článek

Staňte se ochotnicí!

Věřte, že při hraní (a hlavně zkoušení) divadelního představení si užijete spoustu legrace! Základem je docházet pravidelně na zkoušky a naučit se také text hry. A pochopitelně mít v sobě kus komedianta či patřičnou dávku exhibicionismu. Chvíle, kterou strávíte v kůži někoho jiného, bude mít na vaše psychické zdraví velmi blahodárné účinky! A kde si nějaký amatérský divadelní soubor najít? Doporučíme vám stránky www.amaterskedivadlo.cz, kde byste si měla nejbližší ochotníky jednoduše vyhledat.

Jak se stát paní tanečního parketu

Chodíte rády tancovat? A nechtěly jste se náhodou někdy stát dýdžejem, který roztancovává davy? Pokud si myslíte, že je tento sen hodně vzdálený, nemáte pravdu! Asi nejlepší je, pokud vás do techniky mixování může zasvětit kamarád-dýdžej, který dokonce vlastní cédéčka (dnes už jen málo dýdžejů hraje z klasických gramofonů). To se ale mnohým z nás nepoštěstí, a proto je dobré vzít zavděk dýdžejskou školou či se vnutit přímo k určitému dýdžejovi a požádat ho o soukromé lekce. Dýdžejských škol u nás bohužel moc nenajdete,  v Praze třeba zkuste školu DJ Shopu (http://www.djshop.cz/clanek/zimni-dj-skola.html), v Brně se můžete zapsat k DJ Orbithovi (http://www.idj.cz/dj-škola).

Mistři přípitků

Máte problémy na schůzi přečíst svůj příspěvek před ostatními, na nepřipravenou řeč si už vůbec netroufáte? A víte, že se to dá celkem jednoduše naučit? Doporučíme vám sdružení Toastmasters, díky kterému si upevníte vaše řečnické schopnosti, a to velmi zábavnou formou. Toastmasters (v češtině něco jako „mistři přípitků") se scházejí v různých městech České republiky a na svých schůzkách se učí vystupovat před druhými s různými přípitky, proslovy, připravenými, nepřipravenými... Takto získáte odvahu, budete si věřit a prezentaci před hlavním šéfem zvládnete na jedničku! Pro kontakt se podívejte na adresu www.toastmasters.cz.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I slavnostní proslovy se můžete naučitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Bavte se originálně!

Existuje spousta zajímavých a netradičních činností - stačí se zamyslet! Víte, že např. skládat hudbu dnes může skoro každý? Stačí si k tomu pořídit pár prográmků do počítače (a na začátku to mohou být neprofesionální programy zdarma). Což takhle se naučit žonglovat? Na adrese www.zonglovani.cz si můžete zakoupit pomůcky a zjistit, kdy se konají nejbližší workshopy, kde se dozvíte více. Což takhle si pořídit funkční model letadla a chodit s ním létat na louku?

Nebo stát se pistolnicí a chodit střílet na střelnici s kolty proklatě nízko? Je to na vás, zapojte hlavu a určitě přijdete na to, co sedne zrovna vám!

Reklama

Související témata:

Načítám