Hlavní obsah

Vášnivý polibek a vrásky jsou pryč!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Líbejte se, je to zdravé!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Jste vášnivá? A milujete dlouhé polibky? To je skvělé, protože děláte dobře nejen pro udržení romantického vztahu, ale především pro svůj obličej. A pokud váš partner není zrovna nablízku a pleť si žádá své, nezoufejte. Jsou i jiní, jen je třeba vědět, kde hledat...

Článek

Dlouhý polibek je zázračný - spaluje kalorie, snižuje vysoký krevní tlak, upravuje hladinu cholesterolu v krvi, uvolňuje endorfíny označované za hormony štěstí a snižuje stres. A při tom správném vášnivém polibku procvičujete i obličejové svaly (neuvěřitelných 38!). Výsledný efekt je srovnatelný s progresivní svalovou relaxací nebo důkladnou masáží.

Už jste se podívala do zrcadla bezprostředně po vášnivém polibku? Ano, dívá se na vás mladší a šťastnější žena, které pleť září zdravím a svěžestí. Častým líbáním totiž zabráníte ochabování svalů obličeje i tvorbě hlubokých vrásek. Líbání také snižuje působení negativně působících hormonů v těle, například kortizolu, a naopak posiluje činnost buněk, které likvidují škodlivé látky. Zlepšíte prokrvení celého organismu, a tím podpoříte látkovou výměnu.

Co ale dělat, když váš partner není nablízku? Čím rozjasníte pleť, abyste nevypadala ztrhaně a unaveně? Nabízíme náhradníky, kteří mohou „zaskočit" za vašeho partnera.

Náhradník č. 1 - rozjasňující fytobiologické sérum Rapidoceutical

Skrývá se v luxusní miniaturní lahvičce a má okamžitý účinek. Stačí aplikovat jen slzu hedvábné emulze na obličej a pořádně ji vmasírovat do pokožky. Pleť, která se jevila jako povadlá a nepružná, se během několika minut rozjasní, vyhladí a vrásky budou téměř neznatelné. Jedná se o sérum na rostlinné bázi, kdy jednotlivé složky tvoří kompaktní a vysoce účinný celek. Hojivá šalvěj, rozmarýn posilující krevní oběh, chmel stimulující metabolismus, omlazující citrus medica, osvěžující vilín virginský, zvlhčující pupečník asijský, okysličující kaštan, zjemňující borovice lesní a ochraňující protěž alpská si podávají ruku s dalšími složkami, aby splnily neočekávané. Efekt je ihned vidět.

Náhradník č. 2 - rozjasňovač očního okolí Active Light

Únavou trpí nejčastěji oči a jejich okolí. Proto je jim třeba věnovat zvýšenou péči. Active light v sobě obsahuje minerály, které rozptylují světlo a zároveň prosvětlují oční okolí. Výtažky z okurky a bílého čaje odstraňují otoky, účinné složky vinné révy jako vitamin C a K zase dosahují výborných výsledků v zesvětlování tmavých kruhů pod očima. Přírodním konzervantem je potom výtažek z listů rozmarýnu, který zároveň působí jako antioxidant. Active light se vyrábí v šesti pleťových odstínech podobně jako make-up a jeho působení je kombinací léčebné a dekorativní kosmetiky.

Foto: archivy firem

Vaši partneři v boji proti vráskámFoto: archivy firem

Náhradník č. 3 - dekorativní kosmetika Jane Iredale

Pokud jste pleť ošetřila kvalitními přípravky na přírodní bázi, nezhaťte výsledný dojem použitím nekvalitní dekorativní kosmetiky. Minerální kosmetika Jane Iredale pleť nejen zkrášluje, ale především jí prospívá. Je natolik efektivní, že ji doporučují estetičtí chirurgové a dermatologové. Vždyť to nejkrásnější nalíčení každé ženy je přece jen zdravá a pružná pleť. Jednotlivé přípravky jsou založeny na jemně drcených minerálech a neobsahují žádné výplňové prostředky jako třeba mastek ani chemická barviva nebo konzervanty. Jako poslední krok tedy použijte Liquid Minerals (podkladový make-up) a následně pleť zmatněte minerálním pudrem Amazing Base, výsledek bude dokonalý.

Kosmetické přípravky, které vám doporučujeme, sice nenahradí partnerovy vášnivé polibky, ale minimálně na dvanáct hodin přinesou bez jakýchkoli vedlejších účinků stejný efekt jako laser nebo botox... Mějte je tedy po ruce především na cestách nebo při delším odloučení od svého milého a použijte je vždy, kdy pocítíte viditelné stopy únavy.

Je to rozhodně přijatelnější řešení než za každou cenu hledat líbající „náhradu". Líbání je totiž efektivní pouze a jedině s člověkem, kdy vášeň není hraná, ale dostaví se naprosto přirozeně a naplno.

Reklama

Související témata:

Načítám