Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne: Jak dopadla proměna dvojčat Martiny a Zuzky?

Foto: Greta Blumajerová

Ve dvou se to lépe táhne i dvojčatům Martině a Zuzce. Takhle vypadaly před proměnouFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Martina, 33 let a Zuzka, rovněž 33 let. Náhoda? Ani náhodou :-). Dvojitou proměnou tentokrát prošla dvojčata z Liberce. Jak si profesionální tým poradil se dvěma dlouhovláskami? Podívejte se!

Článek

S nápadem přihlásit se do proměny přišla Zuzka, které se před třemi měsíci narodila holčička. Novopečená maminka, která má ještě dvou a půlletého chlapečka, si chtěla odpočinout od plínek a zároveň strávit se svou sestrou typicky holčičí den. Martinu, která je profesionální orientální tanečnicí, naštěstí dlouho přemlouvat nemusela.

Čtenářky si tak užily den, o kterém sní snad každá z nás. Proměna startovala v kadeřnickém salonu, kde se řešila zásadní otázka – o kolik zkracovat? Jak Zuzka, tak i Martina totiž měly dlouhé vlasy a napjatě čekaly, pro jaký střih se kadeřnice rozhodnou. Sestry si užily i péče profesionálních vizážistek, které jim vytvořily odvážné kouřové líčení. Pomyslnou třešničkou na dortu byl styling a focení, kde si obě čtenářky vyzkoušely, jaká je pózování fuška. A protože jsme na sympatická dvojčata nasadili našeho kameramana :-), můžete si průběh celé proměny užít na videu. Co říkáte – sluší jim to?

Proměny ve dvou pokračují! Máte kamarádku, kolegyni nebo třeba tchyni, se kterou byste si chtěly užít podobný den? Přihlásit se můžete na e-mailové adrese jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit aktuální fotografie, telefonní číslo a připište, proč právě vás proměna láká. Budeme se těšit!

Vlasy: Kristýna Korandová a Tereza Nová (PURE Hair studio, Opletalova 917/9, Praha 1). Vizáž: Dominika Vysloužilová a Nikola Brůžková (MA-DA Makeup Network). Styling: Hana Rabštejnková, supervize Veronika Králová (BACKSTAGE, Škola stylu).

Reklama

Načítám