Hlavní obsah

Velikonoční dekorace z provázků a balonku: Vyrobte si krásné vajíčko

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Originální dekorace do bytu, ale i skvělá schovávačka pro sladkou velikonoční nadílku pro vaše děti – to je voňavé provázkové vajíčko. Jeho výroba je snadná, naučíme vás to!

Článek

Vyrábět dekorace, třeba i s dětmi, může být skvělá zábava. Právě proto jsme pro vás hledali něco, co zvládne opravdu každý, ale výsledek bude vypadat efektně. Vyhrálo to vejce z provázků, které v interiéru rozhodně nepřehlédnete!

Návod na jeho výrobu krok za krokem najdete v tomto videu.

Na internetu najdete mnoho návodů na výrobu provázkového vejce. Doporučují se různé potřebné suroviny i postupy. Abyste je nemuseli zkoušet a hledat v nich ty nejpohodlnější, požádali jsme o spolupráci aranžérku Zdenku Vaškovou z kreativního webu Simira. „Našla jsem mnoho variant, vyzkoušela jsem je a porovnávala, jak snadné jsou. Myslím si, že mám pro vás ten nejlepší způsob, jak to udělat snadno, pohodlně a s jistým výsledkem – navíc je příjemně voňavý,“ říká Zdenka Vašková.

Velikonoční tipy

Foto: archiv firem

Potřebujete ještě pár tipů na dekorace? Můžete si vybrat z těchto tří, nebo se podívat do naší rubriky Nákupy, kde najdete speciální složku VelikonoceFoto: archiv firem

Vyrábíte jarní či velikonoční dekorace vlastníma rukama? Napište nám a nestyďte se poslat i fotografii svého snažení!

Související témata:

Načítám