Hlavní obsah

Viagra pro ženy! Nefunguje!

Foto: shutterstock.com

Mezi afrodiziaka patří i jahodyFoto: shutterstock.com

Reklama

Únava, stres, starosti s dětmi... a na postelové radovánky nemáte ani pomyšlení. Ale pořád se vymlouvat na bolení hlavy? Nebo zatnout zuby a to, co nás má tolik těšit, jen „přetrpět"? Nám, unaveným holkám, prý svítá naděje. Vědci údajně vyvinuli zázračnou pilulku, která v nás opět probudí dračici. Opravdu se můžeme začít těšit?

Článek

Nalézt látku, která by rozparádila dámy a pánům dodala mužnou sílu, je přáním badatelů již odpradávna. Za afrodiziakum (název je odvozen od jména řecké bohyně lásky Afrodity) bylo v historii považováno již mnoho věcí. Od různých rostlin přes sušené části těl živočichů až po lektvary složené z těch nejneuvěřitelnějších ingrediencí (hitem ve středověku byl například nápoj ze sušeného rohu jednorožce).

V současnosti se vědci snaží účinnou látku vytvořit chemicky. A trh zaplavují nejrůznější prášky slibující „noc plnou vášně“. Na to, zda „zázračné“ pilulky opravdu fungují, či je to pouhá ztráta času a hlavně peněz, jsme se zeptali odborníka. Sexuolog MUDr. Zlatko Pastor, autor knihy Sexualita ženy, nám prozradil, zda se vyplatí do některého z přípravků investovat.

Více se dozvíte z našeho videa:

Levné a  osvědčené tipy

Pokud se vám nechce spoléhat na pomoc z lékárny, můžete vyzkoušet   životabudiče, které jsou prověřeny již staletími. Už naše praprababičky dobře věděly, že je vhodné muži udělat svařené víno a nešetřit skořicí. Stejně tak zabírá také šťáva z celeru, ale i ředkvičky nebo cibule (tady ovšem pozor, musí ji sníst oba). Z koření vám skvělou službu prokáže zázvor a libeček. A nesmíme zapomenout ani na přírodní viagru - ústřice, datle, med a absolutního favorita - čokoládu.

Tak dobrou chuť a ještě lepší noc s vaším miláčkem!

Reklama

Související témata:

Načítám