Hlavní obsah

VIDEO: Naučte se smyslnou masáž!

Foto: archiv redakce

Tělové svíce vyčistí váš organismusFoto: archiv redakce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cítíte se unavená? Trpíte alergií nebo dlouhodobě bojujete se zánětem? Pak pro vás máme řešení - vyzkoušejte staronovou techniku - masáž tělovými svícemi. Uleví vám nejen od těchto neduhů, ale také detoxikuje váš organismus a tím pomůže v prevenci rakoviny. A to už stojí za to, nemyslíte?

Článek

Masáž tělovými svícemi je znovuobjevená technika, kterou již před několika staletími používali naši předci. A dnes se odborníci na přírodní medicínu k jejím účinkům opět vracejí. Lidé totiž pochopili, že během života se náš organismus nejen opotřebovává, ale také „zanáší špínou” ze stravy. Pokud budete své tělo umývat nejen na povrchu, ale i uvnitř, vyvarujete se či zcela zbavíte mnoha nemocí.

Jak a kde působí

Tělové svíce se dnes vyrábějí ze včelího vosku a plátna (dříve se používala kůra stromů. Po zapálení se přikládají na dané body našeho těla. Jsou to převážně místa, kde se vyskytují lymfatické žlázy (klíční kost, břicho, podpaží, třísla atd.). Teplo rozproudí energii a svíce nasává toxické látky, které jsou uvnitř nahromaděny. Tento nenásilný a velmi příjemný způsob detoxikace vás zbaví různých zánětů a otoků, posílí tolik potřebnou imunitu, zmenší projevy alergie a také si poradí s nepravidelnou menstruací. Nejdůležitější však je, že čistí lymfatický systém a předchází tak jedné z nejnebezpečnějších typů rakoviny -  rakoviny lymfatických uzlin, která je téměř neléčitelná!

Podívejte se, jak příjemně se dá zbavovat nemocí. V našem videu vám Alois Macháček, odborník na tuto techniku, předvede, jak se taková masáž svícemi provádí.

{stream-video}

Každý by si měl „vyčistit olej“!

Chcete vypadat a cítit se lépe? Chcete žít zdravěji a déle? Začněte čistit svůj vnitřní organismus. Snad nikoho neurazí, když přirovnám lidské tělo k automobilu. Pokud se budete o svého miláčka pravidelně starat, vyměňovat olej a nenecháte ho zrezivět, bude vám dlouho sloužit. Pokud ne, rozloučíte se s ním mnohem dříve, než jste chtěly. Stejně funguje i naše tělo. Dopřejte mu proto jednou za čas pořádnou generálku.

A upozornění na závěr! Masáž tělovými svícemi není vhodné dělat sama sobě. Hrozí možnost popálení horkým voskem, ale hlavně si ji tolik neužijete. Nicméně se dá celkem lehce naučit, co třeba vašeho partnera?

Reklama

Související témata:

Načítám