Hlavní obsah

Víme, kdo nahradí mrchu Andreu!

Foto: Prima TV

Andrea je pryč, kdo přijde na její místo?Foto: Prima TV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima konečně odtajnila svůj podzimní program. Vedle oblíbených zahraničních detektivek, tradičních pořadů, jako jsou Hádej, kdo jsem! nebo Ano, šéfe!, se dočkáme nového 13dílného seriálu Přešlapy a konečně i čtvrté série Velmi křehkých vztahů. Další pokračování „Vékávéček“ má být navíc tím závěrečným!

Článek

Jak je důležité míti Dagmaru

Scenáristky nejúspěšnějšího seriálu TV Prima Kateřina a Jitka Bártů měly před sebou opravdu nelehký úkol. Jak vybruslit ze svízelné situace, kdy jim ze dne na den zmizela nejvýraznější záporná postava seriálu Andrea? Povolaly tedy zpět na scénu Dagmar Lacinovou, kterou již ve druhé řadě VKV ztvárnila moderátorka a herečka Laďka Něrgešová. Dagmar se po jedné celé sérii strávené v zahraničí vrací, aby se místo Andrey postavila do čela Premier Glass a udělala ve firmě konečně pořádek.

Zcela novou postavou v seriálu je sexy doktorka MUDr. Zuzana Trojanová. Ta přijíždí po několika letech zpět do svého rodného města, takže se s ostatními postavami někdy i důvěrně zná! A co říká o této nové posile neurochirurgie sama herečka Nela Boudová? „Zuzana je svobodná matka, je neuvěřitelně emotivní a energická. Jak jinak, výrazně zamíchá vztahy!“ Otazník zůstává viset nad záhadou, kdo je otcem její 17leté dcery Lenky. Bude to Zuzanina dávná láska Bořek Wágner? Nebo snad Ludvík Strnad?

Čtvrtá řada Velmi křehkých vztahů – to jsou nejen nové postavy a osudy, ale také vaši oblíbení herci ve zcela nových situacích!

Foto: Prima TV

Jakých přešlapů se budou naši hrdinové dopouštět?Foto: Prima TV

Není nám už sedmnáct…

Tak tuto větu si možná čas od času zabrumlají hlavní postavy nového 13dílného seriálu Přešlapy. Je jim něco málo přes třicet a řeší problémy jako většina těch, co už překročili Kristova léta. Někteří touží po dětech, jiní zase děti mají a dohadují se, kdo je bude hlídat. Rozhodují se, zda si vybrat mateřství, nebo kariéru, řeší sexuální potíže a běžné partnerské neshody.

Vše se točí okolo tří párů, které se navzájem znají. Adam a Radka (Filip Blažek a Zuzana Norisová) se potkali před devíti měsíci. Tehdy to byla láska na první pohled a dodnes jsou ze sebe paf. Petr a Jana (David Novotný a Jitka Schneiderová) se znají už od základky. Poté, co se Jana v mládí vybouřila s partou feťáků, provdala se za nekňubu Petra. Snaží se o miminko, zatím jim to ale nevychází. Posledním párem je David a Karolína (David Matásek a Soňa Norisová). David je úspěšným finančním poradcem mezinárodní firmy, Karolína je s jejich synem Honzíkem na mateřské a dokonce plánují rodinu ještě rozšířit.

„Komedie středního věku“, jak tvůrci Přešlapy sami označují, má být důkazem toho, že všechny životní situace se dají ustát díky humoru a optimismu. Seriál startuje na TV Prima v polovině září!

Související témata:

Načítám