Hlavní obsah

Virózy a podzimní deprese? Zkuste sílu minerálních šperků!

Foto: Estemia.cz

Foto: Estemia.cz

Léto nám skončilo a přichází krásný, pro mnoho z nás však poněkud melancholický podzim. Je to období, které hýří barvami. Stromy mění svůj šat do nádherných hřejivě zemitých odstínů hnědé, oranžové, žluté a červené. Dny se zkracují, postupně se ochlazuje, přichází první ranní mlhy a ve vzduchu je cítit kouř ze spáleného listí a popadaných jablek.

Článek

Návrat do kolektivů, spousta povinností a chladnější sychravé počasí má často za následek nachlazení a stres. U mnohých z nás přichází deprese a potíže se spánkem. Naše těla si tak říkají o zpomalení, žádají více péče a odpočinku.

Foto: Estemia.cz

Wrap náramek a náušnice z mokaitu a třešňového křišťálu Foto: Estemia.cz

Je toho už moc? Zkuste sílu minerálů!

Jedním ze způsobů, jak projít tímto obdobím pozitivněji, a navíc se zkrášlit, je využití vlivu minerálních kamenů, naprosto úžasných talismanů a amuletů.

Drahé kameny a polodrahokamy jdou odpradávna ruku v ruce s vývojem celého lidstva. Krása a tajemná energie, která je obestírá, jako by se v tomto čase ještě násobila. Nosit na svém těle šperky z minerálů Estemia, ať už jako náramky z korálků nebo v podobě náhrdelníku či náušnic, je nyní navíc velice aktuální trend, s kterým prostě nešlápnete vedle.

Proč zrovna minerální šperky?

Mnoho minerálních kamenů je historicky využíváno pro jejich léčivé účinky. Člověk umí vnímat sílu a vibrace minerálů ve svém energetickém poli. Nošením šperků a náramků z minerálů na svém těle tak můžeme sílu kamenů využít ve svůj prospěch, podpořit harmonizaci všech úrovní naší osobnosti a vyrovnat všechny energie (více informací o působení minerálních kamenů zde).

Foto: Webios s.r.o.

Minerální náramky z regalitu a s přívěsky z chirurgické oceli Foto: Webios s.r.o.

Potřebujete podpořit svoji imunitu, uklidnit nervy, zbavit se bolestí hlavy či kloubů, lépe se vyspat, nebo se chcete prostě jen vydat na cestu za poznáním sebe sama? Pak vybírejte a věřte, že si vás zavolá vždy ten správný šperk, který odpovídá vaší aktuální životní situaci a vašemu záměru.

Které minerální kameny se hodí právě pro podzim?

Dovolte odvěkým přírodním silám, aby vás provedly podzimním časem s úsměvem na tváři a s nádherným šperkem na kůži, a budete překvapeny.

Například křišťál podporuje činnost imunitního systému (zde je ukázka originálních minerálních šperků s křišťálem a praskaným křišťálem). Mokait a labradorit nás chrání před stresem, citrín pomůže s nespavostí a takový granát vám pomůže v boji s depresemi.

Foto: Estemia.cz

Minerální náramky z růženínu a křišťálu se stříbrnými anděly a křídly Foto: Estemia.cz

Na každého z nás působí podzimní čas jinak. Zkuste si v něm najít to pěkné a užít si toto roční období se vší parádou. A to doslova, najděte ten pravý minerální skvost, který vám zajisté hned zvedne náladu.

Máte představu o dokonalé kombinaci minerálů právě pro vás? Nechte si vytvořit dokonalý šperk na přání na Estemia.cz. Jedinečný šperk vám prostě udělá radost, a pak už jen můžete vnímat tu krásu a pozitivní působení tohoto odkazu naší Země.

Foto: Estemia.cz

Wrap náramek s minerálními kameny – tyrkys, tygří oko, láva, achát, křišťál, jadeit Foto: Estemia.cz

Reklama

Načítám