Hlavní obsah

Vítězka Lucie: 24 kilo nadváhy 5

Foto: Andrea Medňanská

Lucčino hubnutí s Dietboxy končíFoto: Andrea Medňanská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

5. díl - Tak nám ta naše vítězka přece jen zhubla! Týden s týdnem se sešel, daly dohromady rovný měsíc a Lucčino hubnutí s Dietboxy končí. Ovšem to reálné hubnutí, bez dietních krabiček, pochopitelně pokračuje dál...

Článek

Ale dříve, než se Lucie s Dietboxy rozloučí, je třeba stoupnout si na váhu. Mladá maminka roční Emičky je mírně v rozpacích, ale přece jen s napětím, lehce nervózní na digitální váhu stoupá. Zavírá oči. Má strach. Ani ale sama neví z čeho, protože svědomí má prý čisté - dietu dodržuje důsledně. 82 kg, ukazuje váha. „Juchú, já to dokázala!" výská radostí Lucie. Za měsíc únor se jí tedy podařilo zhubnout rovných šest kilogramů.

Potíže nejsou obtíže

Za poslední týden si Lucie ale užila opět spoustu nepříjemných starostí. Nejen že je její malá holčička stále nemocná, ale ani jí samotné nebylo dvakrát do zpěvu. „V sobotu malá opět chytla horečky a zimnici. O pár dní později mě pak postihly střevní potíže," vyjmenovává komplikace, které jí opět znemožnily vyrazit do fitness centra. „Je to zákon schválnosti. Právě když mám chodit cvičit, padá jedna věc za druhou," říká smutně a jedním dechem dodává, že je jí to strašně líto. „Doufám, že už bude konečně lépe a budu moci opět za Michalem vyrazit," povzdechne si. „Rozhodla jsem se totiž, že si ve fitku předplatím členství a pravidelně každou neděli budu chodit cvičit bodystyling! Mimo to budu samozřejmě dál cvičit i doma v obýváku před televizí," slibuje.

Foto: archiv Lucie Kýnové

Lucie už ví, jak velká má být porce jídlaFoto: archiv Lucie Kýnové

Souhrn měsíce

A jaké vlastně bylo hubnutí s Dietboxy a serverem ProŽeny.cz? „Tenhle měsíc mi dal hodně zabrat, a ještě dá. Ve fitku jsem spoustu věcí nestihla vyzkoušet a to mě mrzí. V neděli jsem měla jít na bodystyling, pak relaxační zónu. Místo toho jsem byla doma a hlídala malou, jestli se nám ta viróza lepší. Včera byla první den bez teploty. Tak od zítřka snad už budu chodit pravidelně. Takových slibů už tu bylo sice nespočet, ale přece se to všechno už konečně musí srovnat," doufá nahlas. Každopádně Lucie hubne a o to tu přece jde. Už za měsíc se také dozví, jak dopadlo její další měření u odborného dietního poradce ing. Petra Havlíčka. A vy budete samozřejmě u toho. „Jsem moc spokojená, jak šla váha dolů. Měsíc s redakcí, Dietboxem, panem Havlíčkem a v neposlední řadě s fitness centrem Holmes Place zastoupeném Michalem Šubrem mi dal hrozně moc. Je to pro mě dobrá zkušenost a já vidím, jak se mi daří plnit si svůj sen. Moc všem za všechno děkuji," říká se slzami v očích.

Sama jedu dál

„Jsem strašně šťastná, bylo to všechno opravdu super, ale tím, že už nemám dietní balíčky na další týden, v žádném případě nic nekončí," slibuje mladá maminka. „Rozhodla jsem se, že se na těch svých 64 kilogramů stůj co stůj dostanu zpět. A to si pište, že to dokážu," usmívá se. A její hlavní trumfy? Mimo to, že objevila kouzlo pohybu a začalo ji to bavit, se naučila i spoustu dalších potřebných věcí. „Už vím, jak má být velká porce, pokud chce člověk hubnout. Naučila jsem se jíst opravdu pravidelně, po tříhodinových časových intervalech. A hlavně mám díky Dietboxu spoustu tipů na to, co vařit a co jíst. I to mi hodně pomohlo. Vím, že váha mi dolů půjde dál. To zde přede všemi slavnostně slibuji!“

Související témata:

Načítám