Hlavní obsah

Vítězka Lucie: 24 kilo nadváhy 3

Foto: Andrea Medňanská

Dneškem Lucii začíná třetí týden hubnutíFoto: Andrea Medňanská

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

3. díl - Přesně v půlce je k dnešnímu dni Lucčino hubnutí. Je tedy na čase tak trochu rekapitulovat a zjistit, co to s ní vlastně dělá a jak se cítí. A zatímco ona je teď na cestě pro další hubnoucí krabičky, my pojďme hodnotit.

Článek

„Cítím se hodně dobře, mám zpevněné břicho a je to i vidět," říká nadšená vítězka hubnoucí soutěže Lucie Kýnová. „Jsem moc spokojená, Dietboxy mi  pomáhají a vím, že v hubnutí budu pokračovat i po skončení soutěže. Pěkně mě to nakoplo," dodává s úsměvem.

Kila letí dolů

Ovšem jak sama přiznává, první dny hubnutí nebyly vůbec jednoduché. „Měla jsem hrozný, nepřekonatelný hlad. Večer jsem nemohla ani usnout," vzpomíná na svůj hubnoucí start. Ovšem jak se říká - stačí překonat první tři dny a je vyhráno. A přesně tohle na Lucku zapůsobilo. Tělo se zkrátka potřebovalo najednou srovnat s menšími dávkami jídla a s určitými pravidly, jež je najednou nutné dodržovat. Což znamená - žádný alkohol (nebo jen trocha bílého vína), menší porce jídla v pěti denních dávkách, maximálně tříhodinové odstupy mezi jídly a pitný režim. Ovšem s tím posledním Lucie problém neměla. Spíš naopak. „Pan Havlíček mi říkal, že mám tak zavodněné tělo, že bych měla s tekutinami trošku zbrzdit. Tak se to snažím dodržet," směje se.

Foto: Andrea Medňanská

Kvůli nemocné Emičce se teď na cvičení nedostaneFoto: Andrea Medňanská

Balíčky chutnají

Co se pak týče samotných hubnoucích krabiček, je mladá maminka moc spokojená. „I když je pravda, že na některých jídlech si pochutnám více a na některých zase o něco méně." Ovšem většinou převládá spokojenost. „Žádné teplé jídlo se ještě neopakovalo. Každý den mám něco nového. Většinou je to kuřecí maso na různé způsoby (na víně, pivu, s ananasem) a jedenkrát týdně je ryba (na mrkvi, na kmíně)," vzpomíná zpětně na svůj jídelníček. Snídaně, přesnídávky a svačiny si ovšem bývají podobné. Po ránu má k jídlu většinou chléb se sýrem. Jedenkrát týdně je pak sladká snídaně (croissant, chléb s džemem). Během dopoledne si může dát jogurt, puding, ovocný dezert nebo müsli tyčinku. A odpoledne bývá ke svačině většinou zelenina a výjimečně i ovoce.

Sport - půlka zdraví

Nebo spíš poloviční práce při hubnutí. Na což přikyvuje i Lucie. „Michal Šubr je skvělý trenér, jsem moc spokojená." I když vzápětí přiznává, že někdy chodí z fitka úplně vyřízená. „Moje tělo holt nebylo zvyklé cvičit, takže si teď musí zvykat a to někdy není úplně příjemné." Ovšem i při cvičení musí myslet na výživu. Vždy před tréninkem musí sníst rozinky nebo banán, aby tělo velkou zátěž zvládlo bez problémů.

Co říká váha

Včera ráno stoupala Lucie s napětím na váhu. A výsledek? „Juchů, už mám čtyři kila dole!" Aktuálně tedy 84 kg. „Jen doufám, že se mi teď úbytek nezastaví. Nemůžu totiž s malou na procházku ani do fitness centra," dodává smutně. Lucce totiž onemocněla dcerka (která mimochodem v úterý oslaví první narozeniny), takže teď neustále běhá kolem nevrlého mimča, které jen pláče, kašle a teče mu z nosu. „Už aby malá byla zdravá, hrozně mi teď pohyb začíná chybět," uzavírá vítězka naší soutěže.

Reklama

Související témata:

Načítám