Hlavní obsah

Vlaďka Erbová slaví 40. Kteří tři muži ji opravdu milovali?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Modelka, která zdobila například titulku Playboye, a také kráska, co plní média svými milostnými karamboly. Vlaďka Erbová dnes slaví čtyřicáté narozeniny. A tohle jsou muži, kteří jí zamotali hlavu i život!

Článek

Uhrančivý pohled, štíhlá postava, dmoucí ňadra a typický krátký účes, díky němuž si vysloužila přezdívku česká Halle Berry (54). To je Vlaďka Erbová, dívka, která vyrostla ve skromných poměrech, ve čtrnácti letech vyhrála Miss Poupě a objevila svět modelingu. Její původní profese je manikérka, ale fakt je, že na mole a i na titulce Playboye slavila větší úspěchy. Ode dneška čtyřicátnice má za sebou hned několik milostných eskapád. Kteří tři muži získali a následně ztratili její srdce?

První manžel Zdeněk Bahenský (35)

Byla to velká láska, která v roce 2007 vyvrcholila svatbou. Hokejistovi a modelce se narodila dcerka Viktorie, ale v roce 2011, když byly holčičce čtyři roky, přišla krize. A ta skončila poměrně nehezkým rozvodem, exmanželé se hádali především o dcerku a výši alimentů a často prostřednictvím médií. Jeden čas byl vztah tak vyostřený, že sportovec například v médiích o bývalé ženě mluvil jako o paní Erbové a neřekl o ní nic hezkého.

Zdá se ale, že čas obrousí všechny rány, a byť si tihle dva velmi dlouho nemohli přijít na jméno, dnes mají přátelské vztahy. Nedávno se dokonce – poté co modelka zveřejnila na sociálních sítích společnou fotku s dcerou a jejím tatínkem – objevily spekulace, že se k sobě vrátili. To sice není pravda, ale kráska uvedla, že je pyšná, jak jsou schopní si užít společný čas s dcerou, kterou oba milují.

Foto: Profimedia.cz

Se Zdeňkem Bahenským má Vlaďka Erbová dceru Viktorii. Snímek je z roku 2009, kdy jim spolu ještě bylo hezkyFoto: Profimedia.cz

Druhý manžel Tomáš Řepka (47)

První manželství bylo velmi slabý čaj ve srovnání s druhým. S tehdy ještě aktivním fotbalistou randila modelka zpočátku tajně – koneckonců byla v rozvodovém řízení se Zdeňkem Bahenským a Tomáš Řepka byl ženatý. Nakonec se ale rozvedl, ukončil 16 let trvající manželství s Renátou (47), s níž má dvě děti. V roce 2012 se pak modelce a fotbalistovi narodil syn Markus a v červenci 2013 se konala svatba. Svazek ovšem vydržel pouhé tři roky.

Rozvod byl vcelku poklidný, ovšem co následovalo, tomu se dá těžko rozumět. Neplacení alimentů, veřejné házení špíny jeden na druhého a jako vrchol všeho erotické inzeráty, které fotbalista se svou novou přítelkyní Kateřinou Kristelovou (41) jménem své ex podal jako způsob pomsty. Veřejnému praní špinavého prádla udělal přítrž až soud, který poslal Tomáše Řepku v roce 2019 za zpronevěru a falešné pornoinzeráty na 2,5 roku za mříže. Trest mu byl zkrácen a na svobodu fotbalista vyšel už loni v lednu, ale na jméno si s exmanželkou stále přijít nemohou.

Foto: Profimedia.cz

Za útoky na Vlaďku Erbovou šel Tomáš Řepka dokonce do vězeníFoto: Profimedia.cz

Třetí láska Michal Gulaši (34)

Začalo to naprosto nevinně. V dubnu 2015 sháněla Vlaďka Erbová známou tvář pro charitativní akci a královna krásy Aneta Vignerová (33) jí dohodila svého expřítele, hokejistu Michala Gulašiho. Mezi sportovcem a modelkou přeskočila jiskra a byla z toho láska.

Ať tak či tak, tihle dva se dali dohromady a spokojený pár tvořili do léta 2019, kdy na urostlého fešáka praskla nevěra. A i když se chvíli ještě oba snažili vztah slepit, nepovedlo se to.

A tak se Vlaďka Erbová odstěhovala z Brna do Mostu a hokejista si brzy našel jinou lásku. Už po pár měsících se chlubil novou přítelkyní a ani ne po roce od rozchodu se stal tatínkem. A Vlaďka Erbová? Ta je oficiálně stále sama, ale láce se prý nebrání. Jen s úsměvem říká, že možná by její budoucí partner už nemusel být sportovec, ti jí totiž moc štěstí nepřinesli.

Foto: Profimedia.cz

Opět sportovec, to byl hokejový obránce Michal GulašiFoto: Profimedia.cz

Modelky nejsou jen dokonalé partnerky pro sportovce a hudebníky, ale také vyhledávané herečky. Jak dopadly krásné modelky ve filmu?

Reklama

Načítám