Hlavní obsah

Vlastnoručně vyrobená svíčka: Super dárek nejen ke Dni matek

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejkrásnější dárek od vás pro vaši maminku je ten, který sami vyrobíte. Také vám to vždy říkala? Tak nyní máte příležitost jí takové přání splnit. Vyrobte pro ni stylovou svíčku ke Dni matek. A pro sebe jednu rovnou také!

Článek

Vlastnoručně vyrobené dárečky pro maminky obvykle přestávají být zábavné, když překročíte hranici puberty. Narozeniny, svátky a jiné oslavy tak většina řeší kupovanými dárky. Samozřejmě se ušetří čas a jsou praktické, ale co takhle udělat radost mamince po letech zase něčím originálním?

Proto jsme pro vás nachystali jednoduchý návod na doma zhotovenou svíčku, kterou si dozdobíte podle vaší fantazie nebo oblíbených barev vaší maminky. Je to jednoduché, rychlé, a když už budete ve vyráběcím procesu, určitě rovnou vytvořte i jednu pro sebe. Uvidíte, jak velkou radost vám oběma takový dárek udělá.

Pokud nestíháte mamince dárek vyrobit, máme pro vás skvělé tipy na ty kupované. Nebo mamince vyrobte skvělé stojánky na kosmetické štětce.  Určitě ji potěší.

Reklama

Související témata:

Načítám