Hlavní obsah

Vtipné postřehy mužů: Jak zvládají manželský život a vrtochy svých žen?

Foto: Profimedia

Muži a manželství. Zdá se, že to je pro ně zdroj mnoha zábavných zjištění a postřehůFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželství. Co si o něm pánové myslí? Jak vidí soužití se svými ženami? Co je partnerství naučilo? Přesně to probírali muži na jedné sociální síti. A tohle jsou jejich postřehy na téma „manželství“.

Článek

Na webové stránce Imgur se řešilo všechno možné. A vypadá to, že pánové mají pocit, že s manželstvím přišla celá řada pravidel, o nichž neměli vůbec tušení. Ale neviděli bychom to tak černě, silné pohlaví to totiž pojalo s nadhledem a humorem.

A tohle jsou jejich manželské příhody, mini příběhy a zjištění, která obohatila jejich životy poté, co řekli ano.

Péče o domácnost

Samozřejmě hodně příspěvků se týkalo nejrůznějších domácích povinností, nákupů a zajišťování chodu domácnosti. Například uživatel Grant Tanaka to doma nejspíš nemá vůbec jednoduché, protože jeho žena má na něj velké nároky. Alespoň to vyplývá z jejich esemeskové komunikace, kterou na webu zveřejnil:

Ona: „Kde jsi?“

On: „V kuchyni.“

Ona: „Můžeš nakrmit kočku?“

On: „Už jsem v garáži.“

Ona: „Tak mi, prosím, přines prádlo z prádelny.“

On: „Právě jsem v koupelně.“

Ona: „Mohl bys umýt záchod?“

On: „Už nejsem doma.“

Ona: „Kup tedy po cestě brambory.“

Foto: Profimedia

Už jen esemesková konverzace s partnerkami pány někdy pořádně zaskočíFoto: Profimedia

Uživatel Zack by doma prý velmi rád pomáhal, ale jakoby se proti němu spikl osud. „Už už se doma chystám udělat nějakou věc, ale pak zjistím, že už ji dělá moje žena,“ napsal. A bohužel se potvrzuje, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, protože i v oblasti úklidu dochází k mnoha nedorozuměním. „Když moje žena mluví o tom, co by potřebovala v ložnici, tak se ukáže, že měla na mysli vysávání,“ popisuje své zklamání uživatel Simon Holland.

A lepší to není ani v oblasti nákupů. Rodney Lacrois se například své manželce chlubil tím, že dokázal nakoupit potraviny za poloviční čas, než to běžně dělá ona. Pogratulovala mu a za dvě hodiny jela nakoupit. „Ukázalo se, že nemáme doma žádné pořádné jídlo,“ přiznává svůj neúspěch Rodney.

Prozření a poučení

Další odpovědi naznačují, že pánové se v manželství mnohé naučili, pochopili spoustu věcí a vlastně jsou rádi, že své ženy mají. „Jsme s manželkou už tolik let, že se opravdu dobře známe. Ona je skvělá, už za mě i dokončuje věty. A dokonce je občas zvládne i začít a mnohdy si poradí i s jejich prostřední částí,“ libuje si jeden z přispěvatelů.

Foto: Profimedia

Podle mužů mají ženy mnoho různých vrtochů, ale oni je dokážou brát s nadhledemFoto: Profimedia

Pro pány jsou jejich ženy partnerky, které je podrží v těžkých chvílích a vždy jsou na jejich straně. „Když jsem se po autonehodě probudil v nemocnici, měl jsem celé tělo v obvazech, moje žena byla po mém boku. A uklidnila mě s tím, že porod je výrazně bolestivější než má zranění,“ vzpomíná Kent Graham.

Uživatel s přezdívkou KC of TX se pak dokonce díky své ženě dozvěděl, že močí příliš hlasitě! A Troy Johnson již zjistil, v čem je kouzlo spokojeného manželství. „Musíte jen přijít na to, kterými ručníky si můžete utřít ruce vy, a které jsou určeny lepším lidem, kteří chodí za vaší ženou na návštěvu,“ poradil Troy Johnson.

Jsou tam stále otazníky

Vypadá to ale, že podle mužů mají ženy nejrůznější vrtochy, představy a potřeby, které pánové absolutně nechápou. Respektují je, ale hlavou jim vrtají stále. Tohle je pár nejasností, které pánové mají:

  • „Žena mi jednou řekla, že bych měl dospět. Nedokázal jsem jí na to nic říct. Ono se totiž špatně mluví, když máte v puse 45 gumových medvídků.“
  • „Žena se mě ptala, o čem se mi zdálo. Řekl jsem, že o zombie ninjích, kteří v budoucnosti bojují proti kybernetickým nacistům. Neprojevila ani špetku zájmu.“
  • „Nechápu, jak si mohl Bůh vystačit s deseti přikázáními pro celý svět. Moje žena jich má 152 jen pro náš dům.“

A co vy, dámy? Také máte nějaké postřehy z manželského života?

Související témata:

Načítám