Hlavní obsah

Vybavte se na podzimní běh stylově. S novou kolekcí adidas!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proběhnout se přírodou je skvělý relax. Počasí umí být ale sychravé, proto byste se na běh v podzimních měsících měly připravit nejen po stránce fyzické a duševní. Správné vybavení je důležité.

Článek

Na to, abyste z běhání měly radost i na podzim, se zaměřila běžecká kolekce adidas Supernova, která využívá nejnovější technologie a funkční materiály, které vám zajistí pro běh optimální podmínky. Nenechte rozmary počasí diktovat vám, kdy si můžete jít zasportovat.

Adidas Supernova Delta Jacket: dámská běžecká bunda s odnímatelnými rukávy

Nepříjemné mrholení a větřík vás s bundou Supernova Delta Jacket už nezastaví. Prodyšnou ochranu před větrem a mírným deštěm climaproof ® wind si zkrátka zamilujete. Obléknete-li si pod ni navíc funkční tričko s dlouhým rukávem Supernova Longsleeve Tee, zajistíte si optimální teplotu před během i po doběhnutí.

Adidas Supernova Longsleeve Tee: dámské běžecké tričko s reflexními prvky

Běžecká řada Supernova pamatuje i na vaši bezpečnost, a proto na oblečení i botách najdete nezbytné reflexní prvky. Na delším výběhu oceníte funkční vlastnosti, jako například rychlý odvod potu, vysokou prodyšnost materiálů nebo podporu na těch správných místech.

Adidas Supernova Long Tight: vysoce funkční přiléhavé běžecké kalhoty s reflexními prvky podporují váš výkon

Pohodlí si přitom můžete užít, aniž byste se musely vzdát módy a stylu. Skvěle budete vypadat například v běžeckých kalhotách adidas Supernova Long Tight a potřebný komfort vám zajistí zářivá sportovní podprsenka Supernova Racer Bra.

Adidas Supernova Racer Bra: dámská běžecká podprsenka adidas nabízí výjimečný komfort a podporu

Základem jsou samozřejmě kvalitní běžecké boty adidas Supernova Sequence 6, které jsou na podzim dostupné v novém atraktivním designu. Odolná podrážka Continental vás nezradí ani na mokrém povrchu, a váš běh tak bude naprosto bezstarostný.

Adidas Supernova Sequence 6: dámská běžecká obuv s odolnou pryží Continental

Další inspiraci na vaše podzimní běhá naleznete zde.

Související témata:

Načítám