Hlavní obsah

Fígl na foukání vlasů aneb Konec krepatým, suchým a elektrizujícím vlasům

 

Reklama

V zimě bývají vlasy často suché, elektrizující a naprosto bez lesku. Jak se o ně starat tak, aby stále vypadaly jako po návštěvě kadeřnického salonu? Zeptali jsme se odborníků a kromě vhodné péče a stylingu vám ukážeme také skvělý účes, který vydrží i pod čepicí.

Článek

Myslíte si, že před negativními účinky chladného období ochráníte vlasy dobrou čepicí či kloboukem? Bohužel ne. Kštice totiž během zimy dostává zabrat nejen nízkými teplotami, ale i neustálými přechody ze zimy do tepla a vysoušením horkým vzduchem. Ve výsledku pak vaše kadeře mohou připomínat vysušená stébla slámy a o lesku nemůže být ani řeč.

A protože každá žena chce vypadat skvěle bez ohledu na roční období (a ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy), požádali jsme o radu odborníky. Ve videu se tak dozvíte, jak v zimě vlasy správně vyfoukat a vytvořit bariéru před vlhkostí, a naučíte se jeden jednoduchý účes, který přežije i nošení čepice. Tak se pojďte podívat.

Děkujeme salonu James Blond za poskytnutí prostoru k natáčení. James Blond, Křižíkova 29, 186 00 Praha 8, jamesblond.cz. 

Poskytujete svým vlasům v zimě jinou péči než v létě?

Reklama

Načítám