Hlavní obsah

Vyhrajte perfektní víkend s kamarádkou

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba dovolených je ještě daleko před námi, nicméně už teď se jí můžeme přiblížit a dopřát si alespoň dovolenkovou předehru.

Článek

Kdo by nestál o to, zapomenout na běžné denní starosti, hodit za hlavu nepříjemného šéfa, úkoly ze školy nebo všechny domácí resty. Užít si s kamarádkou, probrat s ní všechny nezbytnosti, na které běžně nezbývá čas, a také si pořádně odpočinout. Společně se oddávat relaxu v prostředí krásného wellness hotelu, hýčkat své tělo na regeneračních procedurách a očistit svou mysl při cvičení jógy. Navíc dopřát nevšední zážitky svým chuťovým pohárkům, ochutnat největší lahůdky a prostě se nechat rozmazlovat.

O to stojíme nejspíš všichni! V dnešní uspěchané době, kdy na odpočinek a nějaké to rozmazlování nezbývá moc času. Udělejte si chvilinku a pojďte se se společností Bioderma nechat rozmazlit!

Hydrabio Perfecteur – hloubková hydratace pro perfektní pleť, SPF 30

Novinka Hydrabio Perfecteur dopřeje vaší pleti přesně to, co potřebuje, a díky SPF 30 ji ochrání před prvními jarními paprsky! Sametový krém, který hydratuje, zjemňuje a rozjasňuje v jednom kroku. Vyzkoušejte Hydrabio Perfector a zapojte se do soutěže o dvacet pobytů pro vás a vaši kamarádku v překrásném wellness hotelu. Stačí se společně s kamarádkou vyfotit, fotku odeslat společně s účtenkou od nákupu Hydrabio Perfectoru v kamenné lékárně! Pak už se jen můžete těšit na jeden z dvaceti výherních pobytů a oslavit výhru společně s námi.

Více informací a podrobnosti o soutěži na www.bioderma.com.

Je to v kůži!

Reklama

Související témata:

Načítám