Hlavní obsah

Jaký bude listopad podle tarotu? Máme předpověď pro každé znamení

Foto: Profimedia

Co vám karty věští na listopad? Čtěte dál!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listopad je tady a s ním i poslední záchvěvy podzimu a první náznaky zimy. Na co se může těšit vaše znamení a na co si naopak dát pozor? Karty vám napoví, co pro vás budoucnost schovává.

Článek

Nadcházející úplněk bude ve znamení Blíženců a připadá na 25. listopad. Co to pro vás znamená? Období, kdy je třeba vyjasnit si to, co dosud jasné nebylo, urovnat všechny konflikty a hádky zapříčiněné komunikačním šumem. Blížencový úplněk nahrává komunikaci, a proto je pro podobné řešení naprosto ideální. Tak ho využijte. Nepouštějte se ale do nových projektů, lépe si je promyslete. To, co člověk pod nadvládou Blíženců začne, málokdy dokončí

Beran (21. 3.–20. 4.) 5 pohárů – 7 mečů – 7 holí

Někdo vám ublíží svou neupřímností, kdy se bude tvářit jako někdo jiný, než je. To vás samozřejmě zklame a řádně zabolí a chvíli budete mít chuť se na všechno vykašlat. Nepropadejte ale pocitům marnosti, vyskočte zase zpátky na nohy. To, co se vám právě teď děje, má kořeny v závisti – prostě se vám příliš daří na to, aby to někteří jedinci unesli. Radujte se tedy z toho, že máte úspěch, a ukažte svému okolí, že jste sami na sebe hrdí. Tím nepřející duše rozhodíte.

Býk (21. 4.–21. 5.) Mág – Viselec – 9 holí

Najednou máte pocit, že jste v pasti a nemáte z ní kudy uniknout. Přijdete si jako v bažině, po kotníky v lepkavé hmotě a nemůžete vytáhnout ani prst. A to vás samozřejmě ubíjí a moc nevíte, co si s tímhle nadělením počít. Protentokrát není řešením frnknout někam do ciziny na dovolenou a nechat to všechno, ať se to samo vyřeší. Neutíkejte před tím, naopak, přijměte svou situaci a klidně požádejte o pomoc. Určitě se vám jí dostane a budete překvapeni úlevným pocitem, co se rychle dostaví.

Foto: Profimedia

Jestliže jste Býk a máte psychické problémy, neutíkejte před nimi. Teď je nejlepší čas poradit se s odborníkem!Foto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Rytíř mečů – 5 pentaklů – Páže pohárů

Zamotali jste se do sítě okouzlující a šarmantní hvězdy, co se objevila na vašem obzoru, a zcela jste propadli jeho/jejímu kouzlu. Těch pár společně strávených chvil bylo bez chybičky, ale pak to najednou bylo u konce a vy jste se ani nestihli nadechnout. Teď si přijdete okradení a podvedení a máte chuť se na všechno randění vykašlat. Nedělejte to. Ač se to může zdát podivné, všechna příkoří teď napraví nová známost, která se už rýsuje na obzoru. Tentokrát sice obyčejnější, ale s mnohem lepším srdcem.

Rak (22. 6.–22. 7.) 8 mečů – Luna – Císařovna

Z nějakého záhadného důvodu máte pocit, že se musíte přetvařovat a být tak nějak lepší, než doopravdy jste. Cítíte se méněcenně, nepřijde vám, že byste byli dost. Dost chytří, krásní, zábavní – dosaďte podle svého výběru. Jste zkrátka nejistí a za svou pečlivě propracovanou maskou se cítíte bezpečněji. Je to ale jen zdání. Zahoďte ji a nechte promluvit své pravé já. Budete překvapeni silou a krásou jeho hlasu i pocitem svobody, který vám to přinese.

Lev (23. 7.–22. 8.) Eso mečů – Poslední soud – 6 pohárů

Rýsuje se před vámi nějaká akce, která vám byla hozena na triko a musíte se s ní poprat a všechno zorganizovat. A to vás děsí, nespíte, nejíte a máte pocuchané nervy. Co s tím? Musíte se hlavně uklidnit. Podívejte se na to z odstupu, a hlavně se na všechno dobře připravte. Jakmile budete vědět, že vás nic nemůže zaskočit, bude se vám dýchat volněji. Organizační talent máte, stačí jen, když nebudete panikařit. Spolehněte se na svou intuici, dobře vám poradí.

Foto: Profimedia

Když nezačne Lev panikařit, může dosáhnout mnoha úspěchůFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) 2 pentaklů – Luna – 10 holí

Máte pocit, že právě teď je před vámi několik rozdílných cest a je jen na vás, jakou si vyberte. A podle tohoto výběru se bude odvíjet váš další život. Klamete ale sami sebe. Ano, opravdu teď ve vzduchu žonglujete s několika možnostmi, dobře ale víte, že rozhodnutí není zase tak zásadní. Jen se bojíte upsat jedné věci, a tak raději zdržujete. Je to i proto, že jste toho na sebe naložili příliš a teď se začínáte hroutit. Zastavte se na chvíli, odpočiňte si a uvidíte, že výběr nebude tak složitý.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) Eso mečů – Král mečů – Eso pentaklů

Listopad pro vás bude docela poklidný – tedy pokud ho takový budete chtít mít. Velmi nenápadně se totiž před vámi vynoří pracovní nabídka, která se neodmítá, a bude jen na vás, jestli po ní sáhnete nebo ne.

Faktem totiž je, že si bude vyžadovat dost velké množství vašeho času i energie. Na druhé straně se můžete zase o kus posunout a také si materiálně přilepšit. Hrajte prostě se šéfem na rovinu a řekněte mu, jestli do toho jdete nebo ne. A dobře si to rozhodnutí rozmyslete.

Štír (24. 10.–22. 11.) 5 pohárů – 3 mečů – 2 pentaklů

Nebudeme si nic nalhávat, listopad pro vás nebude moc dobrý měsíc, zvláště co se srdečních záležitostí týká. Někdo, do koho jste vkládali velkou důvěru, zmizí z vašeho života a zůstane po něm díra. A navíc dojde ke klíčovému rozhodování mezi rozumem a srdcem. Není se tedy co divit, že potom budete potřebovat najít ztracenou rovnováhu. Najděte si nějaký čas pro sebe, klidně si poplačte a vypořádejte se se vším, co se ve vašem nitru vaří.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 3 holí – Rytíř holí – Páže pentaklů

O svém postupu v práci máte dost jasnou představu a i dost jasný plán, jak krok za krokem jít kupředu. Máte promyšlené, co budete dělat dnes, co zítra, co za týden, ověřené metody a tipy. A teď najednou do pracovního kolektivu vtrhne nová mladá duše a s obrovským zápalem začne všechny zaběhnuté rutiny obracet naruby. Berte ji s rezervou, ale zase se ke všemu nestavte odmítavě. Hledejte v té záplavě nadšení racionální argumenty a zvažte je, může to jen prospět.

Foto: Profimedia

Střelcům pomůže vidět věci s jistým nadhledem a neodmítat novoty prostě jen tak, z pofidérního principuFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 3 pentakly – Poustevník – Královna pohárů

Stojí před vámi nějaká zkouška – ať už se jedná o záležitost ve škole nebo v práci, někdo si prostě chce otestovat vaše znalosti. Důkladně se na to připravte, ať nejste zaskočeni. A pamatujte na to, že tahle příprava a čas, který jí budete muset věnovat, vás trochu odstřihne od ostatních. Snažte se co nejrychleji naladit zpátky na jejich vlnu, ať si nepřipadáte opuštěně. A po očku všechny sledujte, právě teď nejlépe zjistíte, kdo je váš opravdový přítel a skutečně při vás stojí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 5 pentaklů – Blázen – Vůz

V poslední době se držíte hodně při zemi, protože vám záda hrbí potíže nejrůznějšího druhu – od těch materiálních až ke zdravotním, když se něco sesype, tak pořádně. Musíte z toho bludného kruhu vykročit a to dokážete jen tak, pokud zavřete oči a skočíte. Musíte v sobě najít hluboko pohřbenou bezstarostnost a radost, jen ty vás vrátí zpět na vaši původní cestu. Když se znovu naladíte optimisticky, příležitosti začnou přicházet a vám zmizí z ramen obrovská tíha.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 7 pentaklů – Ďábel – Páže pohárů

Nastalo u vás lenivé období a čím dál častěji se stáváte otroky vlastní slabé vůle. Do ničeho se vám nechce a postel s knížkou nebo dobrý film jsou tak silným lákadlem, že jim nelze odolat. Teď si to sice užíváte, ale je vám jasné, že toho budete časem litovat. Stačí se rozhlédnout kolem sebe a najdete hned několik opravdu inspirativních lidí, jejichž energie a schopnost nabijí i vás. A pokud s nimi navážete kontakt, mohou se navíc stát vašimi dobrými přáteli!

Ačkoli je listopad jedním z nejtemnějších měsíců, nepropadejte smutným náladám – vždycky je na co se těšit. Jaké plány máte na tento měsíc vy?

Reklama

Načítám