Hlavní obsah

Vinylová podlaha – luxusní a praktická

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavíte nebo rekonstruujete byt či dům? Pak vás čeká i volba podlahy, kterou si do interiéru pořídíte. Jde o poměrně finančně náročnou investici. Proto je výběr podlahové krytiny tak důležitý.

Článek

Výběr podlahy je zásadní nejen z hlediska estetického, ale především z hlediska praktického.

Pokud chcete mít doma podlahu, u které se nemusíte obávat rozlitého pití, a která zároveň váš interiér přetvoří v moderní prostor, pak svému interiéru dopřejte vinylovou podlahu Thermofix. Širokou nabídku této praktické podlahoviny nabízí český výrobce, společnost Fatra. Vybírat můžete z 52 dekorů věrně imitujících dřevo, kámen a nově i koberec.

Vinylový punc luxusu

Váš interiér se tak může v mžiku proměnit v příjemný prostor laděný do přírodních tónů, které působí uklidňujícím dojmem. A to díky kolekci podlah Wood, jehož dekory jsou k nerozeznání od přírodních motivů, a to díky vylepšenému vrásnění dezénu. Rustikální ráz propůjčí místnosti například zcela nový dekor Dubu selského. Medový odstín vzoru Dub caramel zase navodí v domácnosti pocit tepla a domova. Pokud máte světlý interiér a nábytek, nechte ho kontrastovat s krásným čokoládovým dekorem Dub chocolade.

Hledáte do bytu něco jednoduchého a elegantního? Kolekce podlah inspirovaných přírodním kamenem rozhodně nepůsobí chladně. Vzory kolekce Stone jsou vzhledově velmi zajímavé a dokážou dotvořit osobitý charakter každého interiéru. Rozhodně nic nezkazíte, pokud třeba zvolíte na podlahu šedé odstíny, které vyniknou v prostorách s industriálním designem. Dekor Břidlice stříbrné a Břidlice kov například skvěle doplní kovové a skleněné bytové doplňky.

Teplý a hřejivý pocit domova umí navodit vinylové dílce v designu textilu. Novinkou v této kolekci je dekor Weave a Stripe, jejichž příjemný tlumený vzhled krásně vynikne třeba v kombinaci s béžovým interiérovým vybavením.

Žádné leštění, stačí vám mop

Vinylová podlaha Thermofix vás nenadchne jen svým vzhledem. Především jeho praktické vlastnosti ocení všechny hospodyňky. Má totiž jen minimální nároky na úklid a údržbu podlahy. Na úklid podlahy vám postačí běžný mop. Leštěnky i drahé čističe si můžete z nákupního seznamu nadobro vyškrtnout.

Vinylové podlahy Thermofix jsou navíc díky speciální PUR vrstvě vysoce odolné i vůči opotřebení, což jistě v domácnosti ocení rodiče či majitelé čtyřnohých mazlíčků. Vinylové podlahové dílce Thermofix patří v současné době mezi nejkvalitnější podlahy na světe. Jejich výroba podléhá přísným nárokům a kontrolám.

Více informací o vinylových podlahách Thermofix, katalog kolekcí a vzorů najdete na internetových stránkách společnosti Fatra www.fatrafloor.cz.

Související témata:

Načítám