Hlavní obsah

Vysavač, který vás konečně zbaví prachu? Tady je!

Reklama

Hledali jste vysavač, který efektivně odstraní prach z jakéhokoli povrchu, a navíc nepřestane dobře sát ve chvíli, kdy se sáček zaplňuje? Zkuste novinku od značky Phillips!

Článek

Existuje několik zásadních problémů, které se ve světě vysavačů neustále opakují. Některé přístroje málo sají, takže ve chvíli, kdy se jejich sáček zaplní zhruba do poloviny, vysajete s nimi drobky z koberce opravdu jen stěží. Jiné zase nedostatečně zachytávají prach, takže část prachových částic, které nasajete dovnitř, vesele vyletí zpátky do bytu. A o hubicích, které nečistoty jen přejedou, ale nezachytí, už snad ani nemluvě...

Na řešení všech vyjmenovaných potíží přišla značka Phillips! Právě představila novou řadu sáčkových vysavačů PerformerPro, které navíc vypadají krásně a nadchnou snad všechny milovníky funkčního designu. A na jaké vychytané funkce se v jejich případě můžete těšit?

Tenhle vysavač si poradí s koberci i plovoucí podlahou

Nové technologie oceníte!

Vysavače z nové řady PerformerPro se hodí jak na úklid koberců, tak i tvrdých podlah nebo nábytku. Oceníte je i v případě extra prašných míst nebo těžko dosažitelných koutů bytu. Výhodou této řady je především motor s příkonem až 2200 W, prachová komora o objemu 5 l se systémem AirflowMax a speciální trubice s technologií TriActive+. Jak vše funguje?

Zmíněný super silný motor nasaje prach do sáčku. Ten zachytí většinu nečistot, které navíc díky systému AirflowMax sám chytře rozprostře po celém prostoru, takže vysavač saje pořád stejně účinně, dokud není opravdu naplněný. Každý sáček má drobounké póry, kterými vzduch prochází dále. Aby byl úklid prachu 100%, prochází tento vzduch ještě přes další čisticí filtry: kromě ochranného filtru motoru jde i o HEPA filtr, který dokáže zachytit částice o velikosti tisíckrát menší než je průměr lidského vlasu. Vysavač tak zachytí až 99,95 % prachu, takže se okamžitě stane miláčkem všech citlivých alergiků. Úklid nemůže být dokonalejší!

Využijte všechny funkce naplno!

Ještě pár důvodů navíc

Pokud hledáte další důvody, proč si pořídit kousek z řady PerormerPro, podívejte se na sací hubici s technologií TriActive+. Najdete na ní hned 3 super vychytávky! Tou první je samotná konstrukce hubice, díky které dostanete prach i chlupy z těch nejhlubších částí koberce. Zvětšený otvor vpředu zase zajistí, že vysajete i větší nečistoty, jako jsou například drobky popcornu. Trojici doplňují postranní kartáčky, které vás snadno zbaví prachu podél stěn a nábytku.

Samozřejmě nechybí ani velká kola pro bezstarostný pohyb po bytě, nášlapná tlačítka a snadno nastavitelná délka trubice. V celé řadě najdete hned 9 různých modelů v rozmanitých barvách, mezi nimi i speciální typ pro úklid po domácích mazlíčcích.

Tak co, už jste se rozhodli?

Reklama

Související témata:

Načítám