Hlavní obsah

Vyzkoušeli jsme recepty z e-mailu!

Foto: Petr Makovička

Trojice dobrot, která dorazila až k námFoto: Petr Makovička

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před několika týdny mi přišel úžasný e-mail. „Pošlete recept, který vás hned napadne, tento text překopírujte, pošlete na 10 různých adres a zanedlouho vám ve chránce přistane 36 osvědčených receptů od ostatních.“ Nechal jsem se zlákat. Bohužel.

Článek

Znělo to tak trochu jako sen každého, komu už pomalu dochází inspirace na všechny ty moučníky ke kávě a snadné večeře. Pošlete jeden e-mail, a do týdne máte schránku zasypanou jen a jen léty osvědčenými recepty. Bylo by to fajn – kdyby to fungovalo. Poté, co jsem do světa vyslal postup na dokonalé chlebánky od tety Ireny, každý den jsem netrpělivě prohlížel přijatou poštu a hledal, kdeže jsou ty další. Jak říká klasik Cimrman: „Pokaždé, když mi přišel recept, udělal jsem čárku.“ Kdo zná, už tuší, jak vše dopadlo – za celou dobu jsem neudělal ani jednu…

Už z principu se ale nerad vzdávám, a tak jsem kontaktoval své známé, kteří byli šťastnější a třeba jeden či dva recepty jim opravdu tímto způsobem ukořistili. Vybral jsem z nich tři, které jsem se rozhodl i vyzkoušet. Byly moc dobré a tady jsou i pro vás!

Super recept na řezy najdete také v článku Babiččiny recepty: Úžasné tvarohové řezy!.

A jak jste byli v e-mailovém přeposílání úspěšní vy? Jaké skvosty vám dorazily? Podělte se o ně i s námi v diskusi.

Reklama

Načítám