Hlavní obsah

Za minutu hotovo! Domácí kakaový peeling vás omladí

 

Na podzim je přímo ideální doba na hýčkání sebe sama. Že na to nemáte čas ani peníze? Absolutně nevadí. Máme pro vás skvělý a opravdu rychlý návod na domácí peeling, který vaši pleť vmžiku nejen omladí a vyživí, ale i provoní.

Článek

Klesání teplot, vítr i skoro pořád zamračené nebe na náladě během prvních podzimních dní nikomu moc nepřidají. Ale co takhle hodit všechny všední starosti za hlavu, na chvilku se zavřít do koupelny a umíchat si skvělý a jednoduchý kakaový peeling? Tento téměř přírodní výrobek vás navíc ani nevyjde draho – dá se utvořit z ingrediencí, které máte doma, a ani jeho samotná příprava vám nezabere víc než minutu.

A co tento malý zázrak za pár korun provede s vaší pletí? Nejenže ji zbaví odumřelých částeček, ale zároveň ji díky kouzelnému kokosovému oleji vyživí a nadto dokonale provoní. A že by se teoreticky dalo i ochutnat, to už vám raději prozrazovat nebudeme. Teď už vám jen doporučíme nalít si sklenici vína, zamknout za sebou dveře koupelny a užít si alespoň čtvrthodinku relaxačních a zkrášlujících domácích lázní.

Dopřáváte svému tělu i obličeji pravidelný peeling nebo masky? Jaké jsou vaše nejoblíbenější?

Reklama

Související témata: