Hlavní obsah

Začíná rok ohnivého Kohouta! Co přinese do vašich životů a jak vás ovlivní?

Foto: Kinga, shutterstock.com

Co vám přinese rok Kohouta? Víme toFoto: Kinga, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi předpovědi všeho druhu? Pak jste tu správně. Právě totiž odstartoval nový čínský rok. Tentokrát se ponese ve znamení Kohouta a živlu ohně. Co to pro vás znamená?

Článek

Ohnivý Kohout nyní v sobotu vystřídal celý rok vládnoucí ohnivou Opici a tentokrát nejde zas o tak velkou změnu – jak Opice, tak Kohout jsou silná znamení, která se umí prosadit a vyznačují se rezonující energií, která váš život rozběhne správným směrem.

Stejně tak bude přetrvávat ohnivé naladění slibující vášeň, energii a nadšení, aktivitu a úspěchy. Ohnivý Kohout bude vládnout od 28. ledna až do 15. února 2018. Na co se můžete v tomto období těšit?

Se ctí nejdál dojdeš

Kohout je velmi vážené a důstojné znamení čínského horoskopu. Představuje rozum a zodpovědnost a patří k nejvytrvalejším, nejstabilnějším znamením, což představuje po uragánovité Opici velké zklidnění. Tento rok se tak ponese na trochu klidnějších vlnách a bude nahrávat kontinuální a stabilní práci a splněným slibům. Připravte se na to, že vás závazky, které letos uděláte, budou provázet tak dlouho, dokud jim nedostojíte.

Kromě toho se vám mnohem drsněji a vážněji vrátí každý nedodržený slib – karma bude mít v tomto roce pré. Rok ohnivého Kohouta vás naučí myslet věci vážně a říkat jen to, co si skutečně myslíte. Celkově je Kohout patronem cti a upřímnosti, což jsou také vlastnosti, na kterých byste letos měli zapracovat, protože to zkrátka půjde snáze – a také se vám v jednání nejvíc vyplatí.

Foto: Sergey_Nivens, shutterstock.com

V roce Kohouta se bude dařit na poli pracovním i rodinnémFoto: Sergey_Nivens, shutterstock.com

Střídmost a vůle

Kohout je znamením, které se umí držet na uzdě, znamením sebekontroly a pevné vůle. Letošní rok tak bude ideální příležitostí zbavit se všech zlozvyků a návyků, které na sobě nemáte rádi, a zároveň na vypěstování nových tradic, které váš život zlepší. Novoroční předsevzetí se budou dodržovat snadněji, tak toho využijte.

Kromě toho ohnivý Kohout posílí sebedůvěru a odvahu, víru v sebe sama. Díky tomu bude jednodušší čelit překážkám a situacím, před kterými byste jinak zbaběle vycouvali.

Naučíte se stát si za svým i v případě, že kvůli tomu budete muset čelit někomu druhému. Zvykněte si obhajovat své myšlenky a nebojte se vyslovit to, co si skutečně přejete, o co vám skutečně jde.

Pozor ale na to, abyste se příliš neuzavřeli ve svém pohodlném hnízdě, které tak dobře znáte, a nezačali odmítat nové zkušenosti. Kohout je znamení konzervativní, a tak vás bude lákat k tomu, abyste se drželi dobře známého. Nenechte se omezovat jeho zpátečnickou energií, která by vám akorát bránila v rozletu.

Foto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Letos se věnujte vlastním myšlenkám a věcem. Pokud se vám to povede, budete úspěšní a spokojeníFoto: wavebreakmedia, shutterstock.com

S odhodláním vpřed

I když se Kohout rád drží svých zajetých kolejí, ohnivý živel zase podporuje jeho nadšení a vášeň – vlastně pro cokoli. Proto letos bude jednoduché se skutečně ponořit do věcí, které pro vás hodně znamenají, a v kombinaci s kohoutí odvahou je pro sebe také skutečně vybojovat.

Rok ohnivého Kohouta přeje kariérním postupům i důležitým krokům ve vztahu, podporuje jasná rozhodnutí, pokud za nimi stojí skutečné nadšení. Odhodlanost, přímočarost, výkonnost a cílevědomost, to všechno jsou vlastnosti, které letos přímo pokvetou.

Kromě toho se také připravte na obecně velmi intenzivní prožitky – vlastně všeho. Ohnivý Kohout umocňuje lidské emoce a pocity a díky jeho vlivu se vás zkrátka dění kolem bude tak nějak více dotýkat. Dopřejte si tedy luxus otevřenosti a upřímnosti a snažte se o věcech mluvit tak, jak skutečně jsou.

Kohout je velmi rodinným znamením, takže bude letošní rok nahrávat také rodinnému životu – vneste do něj nový vítr a snažte se napravit všechny staré i nové křivdy, letos totiž budou jinak bolet víc než jindy.

A co od roku ohnivého Kohouta čekáte vy?

Reklama

Související témata:
Živel

Načítám