Hlavní obsah

Zapomenutá ponožka už vám nezkazí den!

Reklama

Nové pračky Samsung AddWash jsou vybaveny speciálními dvířky v horní části těch hlavních, kterými můžete do bubnu kdykoli v průběhu pracího cyklu přidat jak zapomenutý kus oblečení, tak i aviváž.

Článek

Samsung AddWash nejenže zachraňuje situace, kdy zapomenete do pračky vložit kus oblečení, ale zároveň díky prémiovým technologiím poskytuje vašemu prádlu dokonalou péči. Například EcoBubble vytváří z prášku, vzduchu a vody aktivní pěnu, která proniká do tkanin 40krát rychleji než běžná směs prášku a vody. Oblečení je tak ošetřeno šetrněji při nižších teplotách, čímž pračka také výrazně šetří energii. Nejen díky tomu patří všechny modely do energetické třídy A++.

Samsung AddWash

Samsung AddWash můžete také propojit jak s chytrými telefony se systémem Android, tak i se zařízeními iOS a získat tak neustálý přehled o aktuálním průběhu pracího cyklu. Telefon vás upozorní těsně před začátkem nového cyklu a vy pak jen přidáte například jemné prádlo před mácháním.

Samsung AddWash

Zvolíte-li program SuperSpeed, budete mít dokonale vypraných až 5 kg náplně za méně než hodinu, což je momentálně nejrychlejší kompletní prací cyklus na trhu.

Zeptejte se na AddWash v prodejnách nebo zajděte na www.samsung.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám