Hlavní obsah

Zašlé spáry, připálená pánev? 5 vychytávek, jak vyčistit levně skoro všechno!

Čisticí triky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi víte moc dobře, kolik času zabere poctivý úklid. Vše trvá nekonečně dlouho a ani ceny nakoupených čisticích prostředků nejsou zanedbatelné. Proto pro vás máme 5 super rychlých a levných domácích triků na čištění, které se vyplatí znát.

Článek

Úklid kuchyně nebo koupelny dá občas zabrat. Tmavé spáry mezi dlaždičkami, špinavý kohoutek, a co teprve zanesená varná konvice a ostatní pomocníci na vaření? Zkrátka – někdy je rozhodně co cídit a nákup speciálních prostředků na čištění různých povrchů není levná záležitost, navíc ne vždy je máte k dispozici ve chvíli, když je zrovna potřebujete. Sesbírali jsme proto pro vás pět ověřených šikovných triků, které určitě uvítáte. Jsou levné, nebudete k nim potřebovat nic, co byste neměli doma po ruce, a opravdu fungují. Stačí jen kliknout!

Chystáte se na dovolenou? Pak se vyplatí znát tyto balicí triky! Nebo zkuste tyto super vychytávky s alobalem. Prodlouží životnost banánům nebo naostří nůžky.

Reklama

Načítám