Hlavní obsah

Zázrak v boji s celulitidou!

Foto: shutterstock.com

Zbavte se pomerančové kůžeFoto: shutterstock.com

Reklama

Mít opět krásná, pevná stehna bez „pomerančové kůže“ je snem asi každé z nás. Dosud to bylo přání více méně nesplnitelné. Vyzkoušela jsem za vás  nový přístroj SmoothShapes, který tento zázrak slibuje. A byla jsem doslova v šoku z toho, že tentokrát nejde o žádný další planý slib!

Článek

Celulitida trápí asi 90 % dospělých žen. Za nerovnoměrnost kůže můžou zvětšené tukové buňky a jejich špatná prokrvenost. Dlouhá léta se věřilo, že celulitida se objevuje „díky“ obezitě, nedostatku pohybu a nesprávné výživě. Ale nejen to, dnes je již prokázáno, že vzhled naší kůže také zásadně ovlivňují genetické dispozice a hormony.

Sport (ne)pomáhá!

Jíte zdravě, pijete spoustu tekutin, cvičíte 2x týdně a stejně byste si minisukni neoblékla? Zbavit se celulitidy bylo až do teď velmi těžké a pro někoho téměř nemožné. Ne každé cvičení či sport má totiž na tento estetický defekt pozitivní vliv. Běhání po parku ani návštěva fitka vám s tímto problémem bohužel nepomohou. A pozor na skákání přes švihadlo. To naopak vašim nožkám jenom ubližuje. Narušuje se tím totiž již tak oslabená elasticita. Naopak vhodným sportem je např. basketbal či squash, ale ani ty nevyřeší problém celulitidy úplně.

SmoothShapes všechno vyhladí!

Naštěstí je tu přístroj, který dokáže s celulitidou velmi účinně bojovat. Kombinuje podtlakovou masážní hlavici s laserem, který zatím jako jediný umí zkapalnit tuk a cíleně zasahuje ty části tkáně, které jsou zodpovědné za nepěkný vzhled pokožky. Masážní hlavice pak odvádějí zkapalněný tuk do lymfatického systému. Celé ošetření tímto přístrojem můžete vidět na našem videu.

Opravdu pomáhá

Bohužel také patřím k těm ženám, které se s „pomerančovou kůží“ potýkají. Proto jsem tedy ráda ošetření přístrojem SmoothShapes vyzkoušela. Zákrok byl velmi příjemný. Cítila jsem jen mírné prohřátí kůže a pocit podobný masáži. Po dvaceti minutách byla moje pokožka na dotek pevnější a hladší. Došlo k viditelnému zlepšení, a to hned po prvním sezení. Opravdu věřím tomu, že tak po šesti sezeních si koupím kraťásky a začnu se těšit na léto! Cena se nyní pohybuje mezi 500 a 750 korunami za zákrok, liší se to podle části těla.

Reklama

Související témata:

Načítám