Hlavní obsah

Nahota prodává? JLo ukázala prsa, Matthew McConaughey zadek a Heidi Klum dceru v sexy prádle

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli adventní čas vybízí spíš ke ztišení a zamyšlení, mnohé celebrity se rozhodly, že jej pojmou úplně jinak. Doslova pěkně zostra!

Článek

Dalo by se říct, že se nám tu rozmohl takový nešvar. Nebo možná nový předvánoční fenomén? Nahé či polonahé celebrity v posledních dnech plní média i sociální sítě jako o závod. Jako by šlo o soutěž, kdo bude odvážnější. A dokonce i ti, u kterých by to vůbec nikdo nečekal… Kdo zatím tuhle nevyhlášenou olympiádu nahoty vyhrává?

Jennifer Lopez do půl těla

O pořádné vzrušení se včera postarala stále krásná Jennifer Lopez, když se po boku svého manžela Bena Afflecka ukázala v hodně odvážném modelu na akci ELLE Women in Hollywood 2023 v Los Angeles. Pro tuto příležitost si zvolila šaty s odhalenými zády a minimalistickou metalickou náprsenkou, ze které jí, možná neplánově, vykukovala obě prsa. Postavu má stále krásnou a vypracovanou, přesto se mnozí ptali, není tohle už opravdu moc?

Foto: Profimedia.cz

Odvaha Jennifer Lopez rozhodně nechybíFoto: Profimedia.cz

Matthew McConaughey v reklamě bez kalhot

Reklama na alkohol může vypadat různě. Proč se tvůrci té na novou Pantalones Organic Tequilu rozhodli pro ztvárnění, ve kterém oblíbený herec Matthew McConaughey jezdí i se svou ženou, modelkou Camilou Alves, nádhernou prérií na motorce bez kalhot, se můžeme jenom dohadovat. Ze zveřejněných fotek není jasné, zda mají, či nemají spodní prádlo, každopádně to celé působí trochu lascivně. Účel však reklama splní zcela určitě, tuhle si zaručeně zapamatuje každý. Jen jestli si ji spojí s tím správným produktem…

Jaká matka, taková dcera

Na odvážné reklamy značky spodního prádla Intimissimi jsme si už zvykli, zazářila v nich už například i Jennifer Lopez. Teď před Vánoci rozvířila veřejné mínění kampaň, kterou i se svou dcerou nafotila Heidi Klum. Devatenáctiletá Leni Klum je už ve světě modelingu náležitě etablovaná a má už skvělé jméno, přesto se objevily hlasy, že v této reklamě působí vedle své matky příliš mladě, téměř jako dítě. A to by rozhodně odvážné erotické kolekce prádla fotit nemělo… Jestli to tak opravdu působí, se můžete přesvědčit v naší galerii.

A ještě jeden „bizárek“…

Jako ukázku, co všechno je dneska možné, si můžete prohlédnout fotky samozvané pseudocelebrity Phoebe Price. Tahle jednapadesátiletá americká herečka zásadně neřeší, co si o ní myslí druzí, a v ulicích Los Angeles se velmi často objevuje v hodně netradičním a vyzývavém oblečení, které logicky budí pozornost. Na velké výstřihy a odhalený zadek jsou u ní lidé už zvyklí, takže ani nejnovější vánoční série, kterou nafotila v uplynulých dnech, nezklamala. Má štěstí, že nežije v zemi, kde sněží a mrzne.

Načítám