Hlavní obsah

Jak se udržují celebrity ve formě? Nejedí maso, usínají při meditační hudbě i tvrdě makají v posilovně

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není lehké se ztotožnit s kráskami z filmového plátna. Ony ale dobře vědí, jak a čím se udržet fit, takže proč od nich mnohé neodkoukat? Už proto, že kolem sebe mají obvykle týmy odborníků, kteří jim dávají cenné rady.

Článek

Často míváme pocit, že celebrity mají svou krásu zadarmo nebo si k ní snadno dopomůžou na klinikách estetické medicíny. Pravda ale bývá jinde. Ony totiž vědí, jak se o sebe co nejlépe starat, a skutečně to také dělají. A nebojí se přiznat, že se jim nějaké postupy neosvědčily nebo že musely ve svém životě udělat zásadnější změny. Což je hodně inspirativní. Od koho tedy můžeme mnohé odkoukat?

Jennifer Garner maká každé ráno

Ve svých jednapadesáti letech vypadá herečka opravdu skvěle, ale zadarmo to nemá. Jak přiznala v pořadu The Drew Barrymore Show letos na jaře, zvykla si každé ráno naplno cvičit. A to tak, aby se opravdu zpotila, protože potom je jí výrazně lépe. Na těle i na duši. „Každé ráno skutečně tvrdě makám. A to nejen kvůli udržení fyzičky, ale zjistila jsem, že to potřebuje i můj mozek,“ dodala Jennifer Garner.

Spolupracuje přitom se svou oblíbenou trenérkou Beth Nicely, která se dřív věnovala i tanci, a obě dvě předvádějí své tréninky na Instagramu. „Jennifer ráda cvičí opravdu tvrdě, je velmi, velmi silná. Považuji ji za profesionální atletku v tom, čeho je fyzicky schopná. Obě milujeme tanec i další fitness disciplíny, což považuji za dobrou kombinaci,“ řekla o ní koučka.

Bella Hadid přísahá na meditační hudbu

Špatně usínáte i spíte a probouzet se s pocitem, že jste krásně odpočatí, je pro vás ze světa sci-fi? Inspirujte se u americké supermodelky Belly Hadid. Ta si osvojila jednoduchý trik. Jak se svěřila pro magazín Teen Vogue, nedá dopustit na usínání při meditační hudbě. „Umožňuje mi hlouběji spát,“ řekla. A pokud jde o péči o pleť, oblíbila si noční masku Dior Hydra Life Jelly. „Když se probudím, můj obličej je úžasně svěží a hydratovaný.“

Hailey Bieber miluje pilates

Dlouholetá fanynka pilates Hailey Bieber si tento druh cvičení nemůže vynachválit především proto, že ji udržuje štíhlou. „Jako bývalá tanečnice jsem se do pilates zamilovala, protože svaly nejen posiluje, ale i prodlužuje,“ řekla pro magazín Harper's Bazaar. V poslední době ale také přidala box kvůli kardiu.

„Zjistila jsem, že zapamatování si kombinací a učení se, jak pohybovat tělem při boxu, je skvělé i pro nastolení duševní rovnováhy a zdraví,“ dodala modelka. A jak pečuje o svou krásnou pleť? Zásadně sází na přírodní kosmetiku a co nejčastější pobyt u moře. Mořská voda je prý pro její pokožku pravým požehnáním.

Lucy Liu jí rostlinnou stravu

Zrovna včera oslavila tahle drobná kráska 55. narozeniny, které by jí asi nikdo nehádal. Což připisuje i tomu, že už dlouhá léta nejí maso. Několik let byla i přísnou vegankou, ale před třemi lety živočišné potraviny do svého jídelníčku znovu zařadila. Důvodem byl i její dnes už devítiletý syn, kterého jí odnosila náhradní matka.

„Vařím mu jídla, která obsahují sýr a vejce, a jím je pak s ním, protože se rád dělí,“ řekla Lucy Liu pro magazín Women's Health. Přesto prý na rostlinnou stravu nedá dopustit, protože zjistila, že má tak mnohem více energie.

Reese Witherspoon sází na jemný peeling

Pravidelný jemný peeling kyselinou mléčnou a glukonolaktonem urychluje podle Reese Witherspoon (která vypadá vedle své dospělé dcery jako její starší sestra) obnovu buněk, a napomáhá tak k zářivě hladké pleti. „Je to velmi jemné,“ vysvětlila pro britský deník Express. Nejvíc si oblíbila vícesložkový přípravek Prevage od Elizabeth Arden. Na podobném principu ale funguje celá řada dalších kosmetických sér, krémů či tonik. Vyzkoušet můžete například výrobky od značek Medik8, Neostrata, Dr.Jart+ nebo Youth to the People.

Načítám