Hlavní obsah

Wow, tohle že jsou padesátnice? Jennifer Lopez i Salma Hayek zářily na galavečeru Art + Film

Foto: Michael Kovac, Gettyimages.com

Foto: Michael Kovac, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Los Angeles to o víkendu pěkně žilo! Konal se tu každoroční galavečer LACMA Art + Film, který měl opravdu hvězdný seznam hostů. A protože akci zaštiťuje značka Gucci, nebyla tu nouze o krásné šaty. Jennifer Lopez přišla v róbě inspirované spodním prádlem a úchvatně vypadala i Salma Hayek v obepnutých flitrovaných šatech.

Článek

Galavečer propojující svět umění a filmu se v losangeleském muzeu umění LACMA pořádal už po dvanácté a nutno dodat, že na letošním guest listu bylo opravdu rekordní množství hvězd. Hollywood je totiž stále ve stávce a hercům tak do diáře neskáčou žádné velké filmové premiéry. Spousta z nich se tak s ještě větší chutí nechala obléknout do večerních rób a vyrazila do společnosti.

Nejlépe oblečené hvězdy? JLo a Salma!

Art + Film byl i letos sponzorován značkou Gucci, a tak je logické, že právě po jejích šatech sáhla spousta hvězd. Jmenovat můžeme zpěvačku Jennifer Lopez, která dorazila v netradičních šatech s podprsenkovým vrškem. Zbytek róby tvořila krajka, která je pro Gucci charakteristická minimálně stejně jako flitry, ve kterých se na akci blýskla herečka Salma Hayek. Tyhle dvě patřily k nejlépe oblečeným ženám večera, i když na efekt hrála i modelka Heidi Klum nebo Kim Kardashian.

Kim přišla ve svítivě růžovém modelu značky Balenciaga, který střihově připomínal šaty Marilyn Monroe (dojem umocnily rukavičky). Jejich barva ale připomínala styl Barbiecore. Lehkým zklamáním pro nás byly šaty, které si vybrala herečka Eva Longoria – střih až ke krku drobné herečce nesvědčil a nemůžeme se zbavit pocitu, že jindy mívá šťastnější ruku. Večer si nenechal ujít ani Lenny Kravitz, jenž svět nedávno „obdaroval“ svým klipem, ve kterém je nahý, sympaťák Pedro Pascal nebo herec Keanu Reeves, ten přišel ruku v ruce se svou dlouholetou přítelkyní, umělkyní Alexandrou Grant.

Načítám