Hlavní obsah

Heidi Klum nezklamala! Na Halloween šla za páva, její muž za vejce

Foto: Noam Galai, Gettyimages.com

Foto: Noam Galai, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezklamala! Jako každý rok i letos se modelka Heidi Klum stala královnou Halloweenu. Na tradiční večírek, který pořádá každý rok, dorazila opět v naprosto bombastickém a megalomanském kostýmu. Včerejší večer tak patřil této modelce vtělené do nádherného páva, jejímu manželovi, který na sebe vzal podobu obřího vejce, a jejich desetičlennému doprovodu dalších pávů.

Článek

Každý rok je to ta největší halloweenská událost a ani letos tomu nebylo jinak. Modelka Heidi Klum opět v New Yorku uspořádala obrovský halloweenský večírek (Annual Halloween Party), jednalo se už o 22. ročník. A svět opět s napětím čekal, v jakém kostýmu se čtyřnásobná máma předvede. Opět to byla dokonalá show.

Heidi Klum opět udala směr

Už několik dní před samotným večírkem Heidi Klum tak trochu naznačovala, že letos to bude opravdu pompézní. O chystaném kostýmu hovořila jako o něčem hodně, opravdu hodně velkém a barevném. Koneckonců jejím mottem pro letošní party bylo Jděte ve velkém, nebo jděte domů (go big or go home).

Když včera večer vkročila na akci, bylo všem jasné, že její sliby nebyly ani trochu plané. Klum oblékla modrý sametový upnutý overal, na obličej nasadila propracovanou masku páva se vším, co k němu patří, a o ocas se jí postaral tým deseti lidí v zelených overalech zdobených typickými pavími oky. A aby to bylo kompletní, součástí kostýmu se samozřejmě stal i modelčin manžel, kytarista Tom Kaulitz, který se stal pro tento večer obřím ptačím vejcem.

A jestli čekáte, že tahle skupinka prostě jen přišla a postavila se před ostatní hosty, jste těžce na omylu. Jejich příchod byla jedna velká show, která přítomným vyrazila dech.

Foto: Profimedia.cz

Součástí kostýmu Heidi Klum se stal i její manžel Tom Kaulitz, který se převlékl za obří vejceFoto: Profimedia.cz

Jak šel čas s kostýmy Heidi Klum

Heidi Klum je již mnoho let jakousi nepsanou královnou halloweenských večírků. Přes 20 let určuje pravidla a směr, všichni ostatní jsou vždycky o krok pozadu.

Halloween pro ni znamená mnohem víc než sexy šaty, lahev s umělou krví, jizvy a šrámy vykouzlené pomocí make-upu a podobně. Její kostýmy jsou spíš umělecká díla. Nebála se například změnit v obří a rozhodně ne přitažlivou žížalu, Fionu ze Shreka nebo stařenu, a když byla v roce 2006 těhotná, šla za zakázané ovoce - bříško schovala v kostýmu obřího jablka, které omotává had. Čeho všeho je kvůli halloweenské party modelka schopná, se můžete podívat v galerii.

Načítám