Hlavní obsah

Halloweenské kostýmy podle VIP: Falešní Beckhamovi, prsatá Sněhurka i muchomůrka v podání Paris Hilton

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes je Halloween. U nás je oblíbený spíš mezi dětmi – baví je dlabání dýní, světýlka, strašidelné kostýmy… Ale svět tenhle svátek dostává mnohem víc a celebrity ho doslova milují. Obrážejí jednu halloweenskou party za druhou a předhánějí se v tom, kdo přijde v originálnějším, nápaditějším a dokonalejším kostýmu. A ani letos to není nuda!

Článek

Nepsanou královnou Halloweenu je samozřejmě modelka Heidi Klum. Každý rok pořádá v New Yorku velkou party a vždy svět šokuje neskutečným kostýmem. Co si vymyslí na letošek, je zatím tajemství – party se koná až dnes večer.

Ale že to bude zase bomba, o tom není pochyb. Koneckonců před pár dny dala Heidi Klum na Instagram svoji nahou fotku s mnohoslibným podtitulkem The calm before the storm, tedy Klid před bouří. Připomněla, že za pár dnů to vypukne, s tím, že její letošní motto zní Go big or Go home neboli Udělejte to ve velkém, nebo jděte domů.

Jak to bude dnes večer, se zatím neví, ale určitě se můžete pobavit kostýmy, ve kterých se světové hvězdy předvedly na různých halloweenských večírcích v předešlých dnech.

Nicole Scherzinger vsadila na klasiku

A protože nejde vždycky jen o to, být děsivý, k vidění toho bývá opravdu mnohem víc než jen strašidelné převleky s krví, upírskými zuby a podobně. Na klasiku vsadila třeba americká zpěvačka a frontmanka kapely Pussycat Dolls Nicole Scherzinger. V neděli se v londýnských ulicích promenádovala bosá, celá od krve a v saténových černých šatech, ve kterých hraje hlavní roli Nory v muzikálu Sunset Boulevard. Pro Halloween divadelní kostým trochu upravila, a udělala tak své postavě trochu reklamu.

Megan Fox a Machine Gun Kelly

Velký rozruch způsobila herečka Megan Fox a raper Machine Gun Kelly. Divoká dvojice má za sebou rozchod, pak vášnivý návrat a obnovu vztahu. A teď spolu vyrazili hned na dva halloweenské večírky. V sobotu se v Los Angeles objevili na večírku v kostýmech inspirovaných anime seriálem Death Note. On se převlékl za děsivého démona Ryuka, ona se stylizovala do červeného jablka, Ryukova zakázaného ovoce.

Den předtím si vyšli na jinou halloweenskou party a ani zde nezklamali. Inspirovali se ikonickým filmem Kill Bill: on se převlékl za obávanou Nevěstu (hrála ji Uma Thurman) a ona za Gogo Yubari (tu hrála Čiaki Kurijama), tedy dvě postavy, které spolu mají brutální souboj, z něhož Nevěsta vychází jako vítěz.

Cindy Crawford a Billie Eilish

Film jako inspiraci si pak pro stejný večírek vybrala i modelka Cindy Crawford se svým manželem Randem Gerberem, ovšem vsadili na mnohem něžnější notu. Oblékli se jako Sandy (Olivia Newton-John) a Danny Zuko (John Travolta) z muzikálu Pomáda.

A filmové inspiraci neodolala ani zpěvačka Billie Eilish: ta na tuto party vyrazila jako Jane Fonda z filmu Dívka ze Západu z roku 1965.

Falešní Beckhamovi a muchomůrka

Dokument o manželích Beckhamových je nyní velký hit a toho se rozhodl využít herec Edward Norton s manželkou Shaunou Robertson. A tak se převlékl za Davida Beckhama a jeho žena za Victorii. Zda je lepší originál, nebo tihle dva, to posuďte sami.

Prsatá Sněhurka

Pohádky milují asi všichni a něžnou, hodnou Sněhurku asi také. Jenže ta halloweenská v podání Demi Lovato je trochu jiný kalibr. Je zatraceně sexy, ňadra se jí derou z výstřihu a pohádka v hlavní roli s ní by byla asi spíš pro dospělé. Rozhodně ale v tomhle kostýmu zpěvačka na sobotním večírku zabodovala.

Trapná muchomůrka

Určitě asi víc než třeba Paris Hilton jako muchomůrka. Kostým sice byl sexy a vzhledem k jedovatosti houby asi budil i trochu obavy, ale vypadá to, že dědička hotelového impéria tak trochu opisovala – v podobném kostýmu totiž loni vystupovala v show Saturday Night Live zpěvačka Katy Perry a zpívala v něm song When I’m Gone.

Načítám