Hlavní obsah

Móda z Miss: Nejodvážnější outfit si oblékla modelka Simona Krainová. Vážně jí je padesát?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Včerejší večer patřil kráse. V pražském Foru Karlín se konalo finále Miss Czech Republic 2023 a objevila se tu spousta známých tváří. O největší rozruch se postarala modelka Simona Krainová, která přišla v provokativním overalu, a přehlédnout se nedala ani zpěvačka Monika Bagárová nebo moderátorka Eva Perkausová.

Článek

Pokud jste sledovali televizní přenos na Nova Fun, vítězku Miss Czech Republic pro letošní rok už znáte. Korunku získala Justýna Zedníková, dvacetiletá studentka Vysoké školy ekonomické v Praze. Co jste ale nejspíš nepostřehli, bylo oblečení přítomných hvězd. Kdo vsadil na klasiku, která neurazí, ale upřímně ani nenadchne, a kdo se naopak nebál experimentovat?

Móda na Miss: Kdo se nejvíce odvázal?

K večernímu looku modelky Simony Krainové nemůžete mít vlažný vztah. Buď o něm řeknete, že je příliš (druhé slovo si dosaďte), nebo vám bude připadat inovativní a perfektně poskládaný. Sametový overal s jednou nohavicí je od návrháře Jakuba Ponera, šperky měla od značky Klenoty Aurum, se kterou pravidelně spolupracuje.

Zpěvačka Monika Bagárová na přenosu zpívala, a tak si vybrala oblečení, které bude efektní i pro pódium. A to se jí povedlo. Zvolila flitry posetý kalhotový kostým, který doplnila nevšedním korzetovým páskem. Prostor během přenosu dostala i Andrea Pomeje, která se coby DJ postarala o hudební vstup. Přišla v nezvyklých metalických šatech od české návrhářky Sandry Mark.

Moderátorka Eva Perkausová měla stejně jako Simona Krainová šaty značky Poner a jasně červená róba s vrstvenou sukní ji doslova rozzářila. Ocenit musíme i její líčení a fakt, že si nechala rozpuštěné vlasy. S účesem to naopak příliš nevychytala nastávající maminka a influencerka Dominika Myslivcová, jejíž navlněné vlasy v drdolu působily trochu nemoderně a stylově příliš nekorespondovaly se síťovanými šaty. Večer si nenechala ujít ani čerstvá máma Agáta Hanychová, která sáhla po jednoduchých tmavě modrých šatech bez ramínek.

Reklama

Načítám