Hlavní obsah

Kdo nafotil hanbaté fotky, kdo dělá politiku a koho vypískali? Ukažte, co víte o královnách krásy

Foto: Profimedia.cz

Psal se rok 2001 a Diana Kobzanová se stala královnou krásy.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pyšnit se titulem královny krásy znamenalo dostat volnou vstupenku do světa modelingu a showbyznysu. Na dívky se upřely zraky nejen všech fotbalistů a hokejistů, ale i mnoha filmařů či návrhářů. Staly se múzami, moderátorkami, herečkami. Které se lidem zapsaly do povědomí víc než jiné?

Článek

Volba královny krásy se v minulosti těšila velké oblibě. Sobotní večer trávila u obrazovky celá rodina a každý měl svoji favoritku. Ale dnes? Je dost možné, že nevíte, kdo je aktuálně kralující kráskou, ale mnozí si pravděpodobně pamatují miss se sádrou, vypískanou miss nebo miss, které byla kvůli skandálním fotkám odebrána korunka. Otestujte si, jak jste dávali při čtení bulváru pozor a co o „misskách“ víte.

1. První novodobou Miss Československa se v roce 1989 stala Ivana Christová. Diváci v ostravské hale však při jejím zvolení nespokojeně pískali. Víte proč?
2. Ač byla jasnou favoritkou, skončila v soutěži Miss České republiky v roce 1998 na druhém místě. Následně udělala kariéru v Itálii, kde se i usadila. Má dva syny s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem a dceru s dědicem automobilky. Kdo je to?
3. Helena Houdová se stala Miss České republiky v roce 1999. Svou slávu využívala, aby otvírala témata, jako je ochrana životního prostředí, péče o opuštěné děti... V poslední době je ale kritizována kvůli svému podnikání a kontroverzním výrokům. O co se jedná?
4. V roce 2006 se stala Taťána Kuchařová Miss České republiky a následně i Miss World. Uspěla ve světě, ale nakonec se usadila v Česku. A je velmi aktivní v neziskovém sektoru. Komu její Nadace Krása pomoci pomáhá?
5. Mezi královnami krásy se čas od času objevily i mladé ženy, které vyčnívaly. Nikol Švantnerová vyhrála v roce 2015 Českou Miss. Čím byla „zvláštní“?
6. V roce 2001 vyhrála Diana Kobzanová Miss České republiky, později uspěla jako moderátorka v televizi i rozhlase. Proč se jí ale říkalo Miss rebelka a ředitel soutěže Miloš Zapletal jí nakonec titul odebral?
7. Kdo je naopak považován za hodnou miss bez skandálů? V roce 1995 vyhrála Miss České republiky a Miss Europe, je starostkou města Kravaře a více než 20 let vdaná za stejného muže. To je přece...
8. Českou Miss vyhrála v roce 2008. A bulvár se Elišce Bučkové pravidelně věnuje – kvůli jejím vztahům (žila např. s Václavem Noidem Bártou) nebo její velmi štíhlé postavě (svěřila se, že trpí poruchou příjmu potravy). Ona je ale holka do nepohody a jejím velkým koníčkem je...
9. Iveta Vítová (roz. Lutovská) vyhrála v roce 2009 Českou Miss a probojovala se mezi deset finalistek na Miss Universe. Dvojnásobná maminka uspěla jako moderátorka. Co moderovala?
10. Titul Miss Československo vyhrála Michaela Bakala (roz. Maláčová) v roce 1991. V roce 2005 založila Českou Miss a obě soutěže sloučila. Je úspěšnou podnikatelkou a se Zdeňkem Bakalou mají čtyři děti. Všechny potomky spojuje jedna věc...

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám