Hlavní obsah

Taylor Swift na Super Bowlu: Vtrhla na hřiště a vášnivě líbala svého přítele

Foto: Ezra Shaw, Gettyimages.com

Foto: Ezra Shaw, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno se stala hvězdou udílení cen Grammy, ale štěstím zářila i včera. Super Bowl, tedy finále severoamerické ligy v americkém fotbale, totiž vyhrál tým jejího přítele Travise Kelceho. Zpěvačka samozřejmě nechyběla mezi fanoušky a po vítězství se za svou láskou vrhla přímo na hřiště, kde ji vášnivě líbala a objímala.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Počátkem února se zdálo, že větší štěstí snad Taylor Swift v blízké době nemůže zažít. Zářila na cenách Grammy – počtvrté v kariéře převzala hlavní cenu a pokořila tím dosavadní rekord, který drželi Frank Sinatra, Stevie Wonder a Paul Simon: ti všichni si zlatý gramofonek odnesli „pouze“ třikrát.

Jenže včera to vypadalo, že zpěvačce opět pukne srdce štěstím. Její přítel Travis Kelce totiž se svým týmem vybojoval vítězství v Super Bowlu, ve slavném finále amerického fotbalu, které každoročně sledují celé Spojené státy.

Taylor Swift plná emocí

Už jen to, že si Taylor Swift nenechala finále osobně ujít, je obdivuhodné. Měla totiž vystoupení v japonském Tokiu a jen díky časovému posunu a soukromému tryskáči se dokázala na zápas dostavit včas. V hledišti pak fandila, a to po boku herečky Blake Lively, americké rapperky Ice Spice a nechyběla ani zpěvaččina blízká kamarádka, stylistka a designérka Ashley Avignone.

Slavné dámy fandily opravdu vehementně a opravdová emoční bouře samozřejmě nastala poté, co tým Travise Kelceho urval vítězství. Taylor Swift to nevydržela, vběhla přímo na trávník a svou lásku začala před všemi nadšeně objímat a vášnivě líbat.

Že by konečně ten pravý?

Je jasné, že tohle byly pro přítomné fotografy doslova žně. Koneckonců vztah Taylor Swift a hráče amerického fotbalu je ostře sledovaný. Že jsou spolu, potvrdili někdy v září loňského roku, a všichni jsou napjatí, jak dlouho jim to vydrží.

Obzvlášť fanoušci Travise Kelceho často a rádi připomínají, že zpěvačka není v lásce tak úplně stálá. A proto panují obavy, že by případné zlomené srdce mohlo ohrozit jeho sportovní výkony. Obzvlášť když Taylor Swift veškeré své milostné peripetie velmi ráda zakomponovává do písní a celý svět pak může slyšet, co se mezi ní a jejími milenci dělo. Zatím to ale vypadá, že se lásce daří a že hvězda možná skutečně potkala toho pravého.

Taylor Swift před Kelcem

Na seznamu zpěvaččiných exmilenců je hodně jmen – mezi nejslavnější patří například herec Jake Gyllenhaal. Chodili spolu asi tři měsíce v roce 2010, přesto se dostal na její album Red a zpěvačka mu „věnovala“ i desetiminutovou píseň All Too Well, která je celá o jejich rozchodu.

Milostný románek prožila třeba i s vnukem Roberta F. Kennedyho Conorem Kennedym a v roce 2012 přišla bomba v podobě vztahu s Harrym Stylesem ze skupiny One Direction. Fanoušci je titulovali Haylor a byli nadšení, po třech měsících se ale opět konal rozchod.

Delší, v podstatě roční vztah pak měla v roce 2015 se skotským DJ Calvinem Harrisem, o rok později chodila pár měsíců s hercem Tomem Hiddlestonem, ale nakonec propadla kouzlu herce Joea Alwyna. S ním byla zhruba šest let! Po něm proběhl ještě malý a krátký románek se zpěvákem Mattym Healym a pak už do jejího života vstoupil hráč amerického fotbalu. S Travisem Kelcem tvoří pár asi půl roku a po včerejším Super Bowlu se zdá, že je u nich stále všechno zalité sluncem.

Zpěvačka poslední dobou opravdu září a jeden její úspěch střídá druhý. Fenomén Taylor Swift! V kinech běží film o její tour a v sálech se tančí jako na koncertě

Načítám