Hlavní obsah

JLo a Ben Affleck prodali sídlo v Bel Air za neskutečnou sumu –⁠ téměř 783 milionů korun! Prohlédněte si ten luxus

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Možná si vzpomenete, jak jsme na začátku roku psali o tom, že Jennifer Lopez prodává tenhle úžasný dům. A nakonec se podařilo, ale sleva byla závratná! Více jak 130 milionů korun. I tak ale na prodeji sídla vydělali…

Článek

Jennifer LopezBenem Affleckem začali po jejich svatbě loni v srpnu hledat pro rodinu příhodnější místo. Uvažovali prý nejprve o rekonstrukci tohoto nádherného domu, ale nakonec se zpěvačka rozhodla sídlo, které leží v oblasti Bel Air v Kalifornii, prodat.

Jenn ho kupovala před sedmi lety za 28 milionů dolarů (v přepočtu přibližně 605 milionů Kč), první cenová nabídka na prodej byla 42,5 milionu dolarů (cca 918,5 milionu Kč), ale nedařilo se. Museli výrazně zlevnit a nakonec dům snů prodali až nyní za cenu 34 milionů dolarů (skoro 783 milionů korun). Nahlédněte do úžasných interiérů!

Soukromá pláž i trasa na procházku

Amfiteátr pro vystoupení, nekonečný bazén, jezírko, vlastní pláž i fitko. Uvnitř domu najdete devět ložnic a třináct koupelen a k tomu je z něj přístup na soukromé turistické trasy… Podle krásných fotografií si řeknete, že se jedná o luxusní dovolenkový resort.

I tak ale hollywoodskému páru, který má dohromady pět dětí, nestačil. Zpěvačka má dvojčata Emmu a Maxe z manželství s Marcem Anthonym a herec má tři děti z předchozího vztahu s Jennifer Garner.

Interiér je laděn do stylu francouzského venkova a okouzlí vás na první pohled. Zpěvačka sídlo zakoupila před sedmi lety od herečky Sely Ward a kromě této nemovitosti vlastní například i luxusní byt v New Yorku, sídlo v Miami nebo v Malibu.

Zveme vás na virtuální prohlídku:

Související témata:

Načítám