Hlavní obsah

Těhotná Rihanna se stěhuje do většího. V rozlehlém penthousu před ní bydlel herec Matthew Perry

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rihanna se stěhuje do většího! Zpěvačka, která očekává narození druhého potomka, si pořídila luxusní penthouse v Los Angeles. Pro svou rodinku a početný personál má prostor, jenž odpovídá deseti průměrným bytům. Chcete nakouknout dovnitř?

Článek

Zpěvačka Rihanna je podruhé těhotná a zřejmě měla pocit, že je jejich současný domov pro čtyřčlennou rodinu příliš těsný. Hvězda a její partner A$AP Rocky se tak rozhodli i s ročním synem, jehož jméno stále drží v tajnosti, pro přechod do většího. A přestěhovali se jen o pár pater výš.

Penthouse o velikosti deseti bytů

Foto: Profimedia.cz

Rihanna si pořídila penthouse v luxusním mrakodrapu ve čtvrti Century City.Foto: Profimedia.cz

Rihanna koupila penthouse ve 40. patře luxusního mrakodrapu The Century v Los Angeles, kde už se svou rodinkou bydlela. Byt, který vlastnila od roku 2014, měl ale rozlohu „jen“ 325 metrů čtverečních, zatímco stávající domov se čtyřmi ložnicemi a šesti koupelnami zabírá plochu 860 metrů čtverečních.

Foto: Profimedia.cz

Součástí rozlehlého bytu je i zvukotěsné kino s velurovými sedačkami.Foto: Profimedia.cz

Za nové bydlení hvězda zaplatila 21 milionů dolarů (cca 450 milionů korun), což je o 7 milionů méně, než byla inzerovaná cena. Týmu zpěvačky se tak povedlo domluvit na částce, jež byla ještě o pár stovek tisíců dolarů nižší než ta, za niž před dvěma lety penthouse koupil předchozí majitel – miliardář Nick Molnar.

Ten si klíčky přebíral od oblíbeného herce Matthewa Perryho (ano, je to Chandler z Přátel), který bytu vtiskl aktuální podobu. Než se do něj totiž přistěhoval, nechal ho vyšperkovat architekty a interiérovými designéry. A čeho všeho si může devítinásobná držitelka Grammy užívat? Pojďte k ní na návštěvu a nezouvejte se:

Reklama

Načítám