Hlavní obsah

Zima? V těchto teplých svetrech ne!

Foto: Bershka

Vyhlaste zimě válku! Potřebujete jen jediné, hřejivý svetrFoto: Bershka

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kousek oblečení, bez kterého se nyní neobejde žádná z vás a bez něhož si nedokážete představit podzim, natož zimu? Přece svetry! Teplé, huňaté i chlupaté – nechte se unést jejich hřejivostí i stylem!

Článek

Někdy nosíte jeden teplý, jindy vrstvíte několik tenkých, nikdy vám ale pod kabátem či bundou nechybí. Vedle tepla se mohou pochlubit i stylovostí – mohou být elegantní, veselé nebo něžné v závislosti na materiálu, střihu, vzoru i barvě. Chybět by vám ve skříni neměl svetr přes hlavu, který vás ze všech stran „obalí“ hřejivým pohodlím, ani svetr na zapínání, jenž dává prostor i topu pod ním. Nejen pro extrémně zimomřivé ženy jsou dlouhé svetry – hodí se pod kabáty a vy se do nich můžete zakuklit a vylétnout až na jaře!

Michaela Noskyová z s.Oliver radí: „Letošní trendy fandí předimenzovaným střihům, obávat se nemusíte ani výrazných vzorů či aplikací, u těch je však lepší volit střih jednoduchý. V méně mrazivých dnech můžete teplé svetry nosit místo kabátu. Delší střihy vypadají pěkně v kombinaci s legínami či takzvanými skinny jeans, doplnit je lze balerínami, holínkami nebo kozačkami."

Kristýna Kovářová z F doplňuje: „Svetry jsou perfektním základním kamenem zimního vrstvení. Pod kardigan na zapínání si můžete obléct oblíbené letní šaty nebo kalhoty se šifonovou blůzkou. Ultra mohutné svetry zkuste přepásat v pase mašlí či páskem, abyste vyzdvihly siluetu pasu. Platí zde základní módní pravidlo – k volnému svršku přidejte upnutý spodek. K rozevlátému ponču (v němž schováte i větší bříško) nechte zazářit vaše nohy v upnutých slim kalhotách nebo legínách, k nim obujte vysoké jezdecké kozačky.

Zhlédněte náš výběr nej svetrů!

Přes hlavu

Krátké na zapínání

Dlouhé a hřejivé

Padl vám některý do oka?

Reklama

Související témata:

Načítám