Hlavní obsah

Zima ve městě: Buďte krásná, i když mrzne!

Foto: Marie Bartošová

V hřejivém oblečení pózovala čtenářka NikolaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zimě čelíte těžké módní výzvě: obléct se nejen tak, aby vám to seklo, ale zároveň abyste neumrzly. Zadání pro stylistku Ivu proto bylo jasné: teplé, ale stylové oblečení do města. Inspirujte se!

Článek

Chladné počasí tak trochu svádí k módní rezignaci, sklouznout k černým bundám by ale byla věčná škoda. Nebojte se do hry zapojit barvy, mohutné šály, nejrůznější pokrývky hlavy a barevné punčocháče.

Zimě statečně vzdorovala čtenářka Nikola!

Zkuste pelerínu

Že vám bude v peleríně s průhmaty zima? Pokud pod ni nezapomenete obléknout huňatý svetr (díky jejímu volnějšímu střihu se pod něj vejde i ten nejsilnější kousek, co máte v šatníku) a teplé rukavice, tak se chladu bát nemusíte.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Sisley, 1999 Kč), svetr (Mango, 999 Kč), pelerína (Mango, 1899 Kč), šála (F&F, 349 Kč), klapky na uši (Mango, 999 Kč), boty (F&F, 899 Kč), ponožky (Lindex, 229 Kč), rukavice (F&F, 229 Kč)Foto: Marie Bartošová

Nezanevřete na šaty

Spousta žen se šatům v zimě vyhýbá. Stačí ale zvolit ty z pevnějšího materiálu a doplnit je hřejivými (!) punčochami – dost možná vám bude větší teplo než v tenkých džínách. Od mrazu vás zachrání také nákrčník, vynechávat byste neměly ani čepice nebo kloboučky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Mango, 999 Kč), kabát (Mango, 2199 Kč), punčocháče (Lindex, 229 Kč), nákrčník (Reserved, 449 Kč), klobouk (United Colors of Benetton, 1199 Kč), rukavice (Mango, 799 Kč), pásek (Mohito, 249 Kč), boty (Mango, 2399 Kč), psaníčko (Mango, 1299 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Nepodceňujte detaily. Rukavice s mašličkou váš model oživíFoto: Marie Bartošová

Jděte do barev

Také váš šatník v zimě tak nějak automaticky… tmavne? Porozhlédněte se po barevném kabátku nebo bundě. Nosit ji můžete třeba s pletenou sukní nad kolena a kozačkami.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Vero Moda, 1099 Kč), svetr (F&F, 599 Kč), punčocháče (Lindex, 399 Kč), bunda (United Colors of Benetton, 3849 Kč), čepice (Mango, 699 Kč), šála (Vero Moda, 549 Kč), rukavice (KappAhl, 249 Kč), boty (Aldo, 3999 Kč)Foto: Marie Bartošová

Propadněte pleteninám

Ve dnech, kdy teploty neklesají příliš nízko, můžete vyrazit také ve svetrovém kabátu, samozřejmě s pořádně teplou vrstvou pod ním. Stylistka kabát stáhla páskem, doplnila úzkými barevnými kalhotami a Nikole ještě kolem krku omotala barevnou šálu.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Vero Moda, 1399 Kč), boty (Aldo, 3999 Kč), kabelka (United Colors of Benetton, 3599 Kč), nákrčník (Vero Moda, 499 Kč), pásek (H&M, 249 Kč), rukavice (Reserved, 499 Kč), svetr (Marks & Spencer, 1399 Kč), svetrový kabát (United Colors of Benetton, 4949 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Oblečení stylistka doplnila hnědými rukavicemi a barevnou kabelkouFoto: Marie Bartošová

„Péřovka“ trochu jinak

U posledního modelu si Nikola vyzkoušela fialovou bundu v netradičním podání – stylistka přes ni přehodila dlouhý svetr. Ještě čepici, zateplené sněhule, a zima nemá šanci!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: bunda (Lindex, 999 Kč), svetr (Vero Moda, 1899 Kč), kalhoty (Mango, 799 Kč), čepice (Vero Moda, 299 Kč), sněhule (United Colors of Benetton, info o ceně v obchodě), taška (The Item, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Nikola s šátkem ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: Marie Bartošová

A jak vypadá stylová zima podle vás?

Styling: Ivana Pražáková

Vizáž: Šárka Belšanová (MA-DA Makeup Network)

Reklama

Načítám