Hlavní obsah

Žít s manželem po rozvodu je peklo!

Foto: Thinkstock

Společné bydlení nedělalo dobrotuFoto: Thinkstock

Reklama

Zůstaly jste po rozvodu s bývalým manželem v jedné domácnosti jako naše čtenářka Martina? Jaké to je? Proč jste se rozhodly žít společně dál? Pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Rozvedla jsem se po deseti letech vztahu, máme 2 malé dcery a rozvod byl hlavně kvůli mně! Našla jsem si hned po nástupu do práce po mateřské mladého milence a myslela, že začínám zase žít a jsem opět krásná, mladá, živá a žádoucí, stejně jako v době, než jsem měla děti. Byla jsem přesvědčená, že bez něho se zhroutí svět.

Bývalý manžel nebyl žádný akční chlapík, ani bohatý podnikatel, do toho trochu závislý na matce, ale jistě bych s ním bývala byla dodnes, děti měl rád a dalo se s ním v pohodě vyjít, žádná velká vášeň, ale ani žádné hádky, příjemný vztah.

Zato s milencem následovaly 3 roky jak na houpačce, láska, vášeň, sex, pak zase hádky, rozchody, plány, které se hatily. Bydlela jsem stále v původním domě s původním manželem a jeho matkou, ta obývala byt nad námi.

Peklo! Celá jejich rodina mě přestala zdravit, černá ovce, když seděli na zahradě, plížila jsem se ven jako duch. Manžel mi po prvopočátečním šoku začal oplácet a stonásobně vše vracet, střídal milenky, chodil domů ráno, nepomáhal, nedával mi peníze, chlubil se přede mnou milostnými avantýrami, tahal děti s „tetama" na procházky.

K tomu mi stále připomínal, že nás nevyhání, ale časem musím odejít. Dům byl jeho, co jsem do něj investovala, mi vyplatil. Odstěhovala jsem se i s dětmi 2x, ale vždy se kvůli nim vrátila, že to zkusíme znovu, ale bylo to čím dál horší. Nakonec vztah s milencem definitivně skončil, hlavně kvůli tomu, že se nechtěl stěhovat do „mého" města, byl z Prahy.

Nyní bydlím s dětmi v malém bytě se zahrádkou a polovina platu mi jde na hypotéku. Bývalý manžel k nám dochází, vztahy se uklidnily. Nikoho pořádně nemáme, rýsuje se i možnost, že to dáme dohromady, ale oba se už bojíme. Nikomu po rozvodu společné bydlení nedoporučuji, lepší na čas pronajatá garsonka, ale spolu ne!!!

Také jste si zkusily po rozvodu žít  s bývalým manželem pod jednou střechou? Jaké to bylo? Nebo to ještě stále trvá? Pojďte se vypovídat a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám