Hlavní obsah

Levná rychlovka: Smažené cukeťáky si zamilujete na první ochutnání

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Navrchu křupavé a uvnitř vláčné placičky vonící po majoránce a česneku nemusejí být nutně jen bramboráky. Využijte sezony cuket a pusťte se do pochoutky, kterou si mohou dovolit i ti, kteří mají hlouběji do kapsy. Udělejte si cukeťáky.

Článek

V srpnu je cuketa k dostání za doslova pár korun (o zahrádkářích, kteří ji mají zadarmo, ani nemluvě), takže se stává surovinou číslo jedna na nejednom českém stole. A kdyby vám už docházely nápady, co dobrého z ní připravit, pusťte si dnešní video. Křupavé cukeťáky s majoránkou a česnekem mizejí z talíře neuvěřitelnou rychlostí, uvidíte!

Tip: Část cuket nahraďte bramborami nebo do těsta zamíchejte kousky uzeniny, sýra či cibule.

Jak zpracováváte nadúrodu cuket vy? My milujeme Domácí cuketové chipsy: Křupavá dobrota nejen k vínu!

Reklama

Načítám