Hlavní obsah

Manuál smyslné masáže

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Překvapte svou polovičkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Masáž. Může být předehrou, uvolněním, naladěním. Správně provedené hmaty vytvářejí blažené pocity, kterým podlehne každý. Buďte vynalézavá, kreativní a skvělá, ohromte ho erotickou masáží!

Článek

Masírování potřebuje vhodné podmínky. Mluvíme o tvrdé podlaze nebo lehátku, vonných olejích, příjemné pokojové teplotě a tlumeném světle. Podložkou může být přikrývka, na kterou rozprostřete ručník. Napadá vás otázka, proč „zase" má aktivitu vyvíjet žena? Když muži nikdo neukáže, jak na to, nemůžete čekat inspirativní akce. Buďte příkladem!

Aromaterapie úspěšně zabírá

V místnosti zapalte svíčky a výjimečnou atmosféru podpořte vůní z aromalampičky. Pár kapek vonného oleje okouzlí smysly. Myslete na teplotu, zima ani přetopenost masáži nesvědčí. Sluch hýčkejte relaxační nebo meditační hudbou - keltskou, andělskou, tibetskou... Pro dokonalý požitek a výsledek blokujte rušivé vlivy jako vyzvánění telefonu a zvonku u domovních dveří.

Koupel uvolní

K ruce si připravte pár dalších ručníků pro přikrytí těch částí těla, které zrovna nebudou masírovány, aby nedošlo k jejich prochladnutí. Nezbytné jsou masážní oleje, jež se dají použít samostatně, nebo s přídavkem kapek vonných výtažků. Usnadňují pohyb rukou po těle. Pak partnera vyzvěte ke společné koupeli, po které ho požádejte, aby si lehl na připravenou podložku břichem k podlaze. Zahřejte si olej v dlaních a třepotavým pohybem paží si uvolněte ruce a zápěstí od ztuhlosti. Klekněte si vedle svého milého tak, aby vaše záda byla narovnaná. Je to proto, aby veškerý pohyb vycházel z oblasti mezi páteří a pánví.

Začněte olej dlouhými plynulými pohyby roztírat po celém těle. Vyvíjejte stejnoměrný tlak. Provádějte hnětení dlaněmi obou rukou, které je vhodné pro uvolnění svalů zejména na horních a dolních končetinách, jak popisuje Linda Sonntag v knize Senzační sex. Prsty a palec přitom vyhledávají stále menší místečka zatuhlého svalstva.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ohromte ho erotickou masáží!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Začínáme zády

Začněte od bederního oblouku zad a postupujte vzhůru po obou stranách páteře. Až dojdete k ramenům, položte na ně obě ruce, které posléze vraťte na původní místo do oblasti beder. Několikrát zopakujte a při každém obloučku, který rukama vykreslíte, oddalujte pohyby dál a dál od páteře. Teď přejděte ke hnětení. Při pohybech vzhůru podél páteře dlaně více tiskněte směrem k zemi, při zpáteční cestě k bedrům zvolněte a vyvíjejte spíš něžné a jemné dotyky.

Hněteme zadeček

Hýždě pevně uchopte a využívejte dlaně ke hnětení do hloubky. Prsty obkreslují křivky boků. Opět masírujte směrem dolů, přičemž při cestě nahoru přitlačte.

Hrajeme si s pažemi

Poté přejděte na horní končetiny. Hmaty veďte od ramen k zápěstí až ke dlaním, kde se věnujte každému prstu - za každý z nich jemně zatahejte. Palcem promněte dlaň. Pokračujte zpět k ramenům a postup zopakujte. Po promasírování obou paží je uvolněte ze spáru napětí vytahováním. Na závěr v oblasti ramen uchopte každou paži mezi své dlaně, které nechte sklouznout přes loket a zápěstí až na špičky prstů.

A pokračujte dál. Stejný způsob, jen jiná oblast - nohy. Záměrně se vyhýbejte pohlavním orgánům, i když na letmé a „nechtěné" pohyby nezapomínejte! Čím masírovat a co mít v aromalampičce za vůni, dozvíte se ve článku Aromaterapie vám zlepší sex.

Reklama

Související témata:

Načítám