Hlavní obsah

Zhubněte bez stresu a zachraňte vlasy!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapr, vanilkové rohlíčky, vánočka, bramborový salát, chlebíčky… To všechno pěkně prolít domácím koňakem a hle, ručička váhy vyskočila v novém roce prudce vzhůru.

Článek

Navíc díky předešlému stresu z příprav na vánoční hodování vám začaly markantně vypadávat vlasy. Jak se dostat zpět do normálního stavu a nezešílet? To vám prozradíme právě zde! Zhubněte bez stresu a získejte krásné vlasy!

Krok první: Zhubnout bez stresů

Dá se vůbec zhubnout s úsměvem na tváři? Ano, ale musíte na to jít chytře. Jestliže jste se rozhodla skoncovat s nadbytečnými kilogramy, měla byste zahnat všechny možné výmluvy, které vám proběhnou v hlavě. Mějte stále na mysli, že to děláte pouze pro sebe a pro nikoho jiného.

Bez vlákniny to nepůjde

Dostatek vlákniny v potravě dokáže divy!

Aby nadbytečná kila šla pěkně dolů, je prvořadé hlídat si svůj jídelníček. Základem úspěchu je jíst pravidelně a v menších dávkách. Jídlo konzumujte alespoň pětkrát denně a nikdy se nepřejídejte. Tělo si poté nemá potřebu ukládat tukové zásoby.

Do jídelníčku přidejte vlákninu, která je hnacím motorem pro veškeré trávicí procesy v těle. Její dostatečné množství v organizmu má velmi pozitivní vliv nejen na peristaltiku střev, ale také na vázání nepotřebných či toxických látek, které se uvolňují při procesu trávení.

Doporučuje se také jako účinná prevence civilizačních chorob, srdečních onemocnění, při léčbě zácpy a syndromu podrážděného střeva. Vláknina je rovněž skvělým pomocníkem při hubnutí, protože v žaludku vytváří pocit sytosti.

Osvědčený pomocník při hubnutí

Osvědčený pomocník z lékárny

Na trhu je k dostání jedinečný doplněk stravy UniLakt Skořice. Jedná se o vlákninové tablety obsahující probiotickou kulturu a řasu chlorellu, která napomáhá k upravení trávení a zažívání. V tomto jedinečném doplňku stravy naleznete také skořici, jež podporuje odbourávání tuků a usnadňuje trávení.

Zároveň je také přípravek obohacen o vitamin C, který udržuje normální funkci imunitního systému. Právě ten bývá vlivem nevhodného stravování často oslaben.

Nyní lednová akce!

Při nákupu na www.unilakt.cz zadejte kód UN121 a získejte poštovné zdarma již při objednávce nad 299 Kč! Sleva je platná do 10. 1. 2017.

Více informací na www.unilakt.cz.

Krok druhý: Vlasy opět jako klenot!

Dopřejte vlasům vnitřní výživu!

Nejčastější příčinou ztráty vlasového porostu je stres. Zajímavostí ovšem je, že padání vlasů způsobené tímto činitelem se projeví zhruba po čtvrt roce od překonaného stresu. Všeobecně se doporučuje zklidnit hektický stav a snažit se co nejvíce přivést svůj organizmus do klidu a pohody.

Jak doplnit vlasům živiny, které potřebují?

Krásné vlasy může mít každá žena, když zná recept

Ne všechny potřebné vitaminy, které vlasy potřebují pro svou krásu, zdraví a růst, lze doplnit vhodným stravováním. Odborníci doporučují užívat pomocníky, kteří jsou speciálně přizpůsobeni pro potřeby vašich vlasů.

Sázkou na jistotu je doplněk stravy Reneval Neo obsahující vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitaminů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nachází extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Reneval Neo využívá unikátní Stop-loss-hair complex, což je speciálně technologicky vyvinutá směs: esenciální aminokyseliny, biotin, L-tyrosin, kyselina panthotenová, kyselina listová a zinek. Díky biotinu a zinku omezuje vypadávání vlasů a podporuje normální růst vlasů.

Reneval Neo omezuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst

Nyní lednová akce 1+1 zdarma!

Při nákupu na www.renevalneo.cz získáte k zakoupenému produktu druhý produkt zdarma!Sleva je platná do 10. 1. 2017.

Více informací na www.renevalneo.cz.

Související témata:

Načítám